ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ Enni

Enni
Новачок

Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія) 

Ще є інстаграм 👀

Enni
Новачок
21/08/23

Шо ж, Міракл завагітніла - не пройшло і двох сім-днів у новому будинку. А все тому що я не догледіла за ними, і на момент першого вуху (от невдахи)) ні в кого з них в інвертарі не було абсолютно нічого, що вони могли б використати 🙄 А я й не звернула уваги… звернула тільки тоді, коли Вікед написав мені сповіщення про можливу вагітність. 

" "

Як можна побачити по Міракл - не те щоб вона сумувала такому повороту подій 🤪

Алекс теж зрадів неймовірно. Коротше, їхня емейзінг сумісність виявилася емейзінг і в сімейно-дитячому плані 🏡 Алекс з цими вусами, які я не встигаю голити, виглядає як нащадок Дона Лотаріо 😂 До речі, я ж не придумувала йому передісторію та біографію… 

" "

У перший період часу готував у цій родині тільки Алекс - якось так ставалося, що Міракл на кухню майже не виходила, вона або спала, або працювала. Ось, подивіться, Алекс старанно готує сніданок вагітній Міракл, яка тим часом ще міцно спить 🍳 (і ці засніжені ялинкові гілки за вікном ааааа)

" "

" "

Приготував отой “грандіозний сніданок”, не знаючи або забувши, що ця страва не безлактозна. Міракл ще дуже влучно піймала всякі противні вагітні баффи, тож сніданок не оцінила взагалі, навіть пробувати не стала 🤢 Довелося Алексу йти готувати їй салатик, бо інших варіантів поки не було… 

" "

Влаштували бебі шауер, щоб розповісти близьким новини. Я підозрюю, що його трошки полагодили, бо, на відміну від попередніх двох разів, що я влаштовувала цей івент, на цей раз гості дуже активно дарували подарунки, і Міракл, і Алексу. Заскрініла я чомусь тільки моменти з Міракл, але точно пам’ятаю, що Алексу дарувала подарунок як мінімум Кіра, з якою він формально навіть не знайомий 😅

" "

" "

" "

" "

Ну а найголовнішою подією цього вечора стало те, що несподівано для мене постарішала Мелоді 😱 Я її потім трішки відмейковерю, але то буде нескоро…

" "

" "

Потім я влаштувала Алексу з Міракл невеличку фотосесію у спальні, бо зрозуміла, що у мене немає солодких фотосесій з вагітними сімочками з жодного попереднього покоління. А ці двоє настільки слащаві, що так і хочеться влаштувати їм щось страшне в майбутньому пофотографувати їх 😇

" "

" "

" "

А тепер уважніше подивіться на цей живіт… 

" "

Я знаю, звісно, що в грі розмір живота взагалі нічого не означає про кількість дітей, але я вирішила не влаштовувати собі (і молодятам) сюрпризів, так що, як тільки гра (і моди) запропонували мені зробити скрінінг, ми слухняно пішли його робити. Тут знову подивіться на живіт…

" "

Ну і шо… Хтось здивований? Я - ні. Було б дивно, якби аж два покоління поспіль я грала тільки однією дитиною, пф, такого щастя й не очікувала 🥸 Не розумію тільки, чому так радіє Алекс, бо вони і так вже ледве за будинок платять… 

" "

Щупає так, ніби може відчути, чи їх там справді двоє 😅

" "

Алекс так розчулився, що прям там, посеред напівпорожньої вітальні, дістав з кишені спортивних штанів давно заготовлену обручку 😄 А Міракл така “о боже, я взагалі цього не очікувала, нічого до цього не вело” 😂 Коротше, заручилися вони, заручилися, все солодко, а я несерйозна, вибачте 😅

" "

Дуже скоро настав день Х, і, якщо ви не вірите, що на першому скріні Алекс й справді панікує, то в якості доказу додаю другий скрін. Він навіть панікує слащаво - із серденьком в хмарці думок… 🫣

" "

" "

Bellany
Новачок
21/08/23

Шо ж, Міракл завагітніла - не пройшло і двох сім-днів у новому будинку. А все тому що я не догледіла за ними, і на момент першого вуху (от невдахи)) ні в кого з них в інвертарі не було абсолютно нічого, що вони могли б використати 🙄

Ой, ну щось вони як діти в тебе. Ніхто не розповів їм про безпечний вуху. 😅 Ну, головне, що обидва задоволені та не злякались відповідальності. А ми скоро побачимо наступне покоління династії. 😊

Алекс з цими вусами, які я не встигаю голити, виглядає як нащадок Дона Лотаріо 😂

Та ті вуса відростають як скажені, теж не встигаю голити ні їх, ні ніжки дівчатам. 😭 Але Алексу вусики личать. 😁

Ну а найголовнішою подією цього вечора стало те, що несподівано для мене постарішала Мелоді 😱

Ой, час летить... 🥺 Але вона й бабусею гарненька. 🥰

влаштувати їм щось страшне в майбутньому

👀

Дуже ніжна фотосесія. 🥰

Не розумію тільки, чому так радіє Алекс, бо вони і так вже ледве за будинок платять… 

А я теж радію разом з Алексом! Юху! 🥳 В мене так давно не було двійнят або трійнят у грі. 🥺

Щупає так, ніби може відчути, чи їх там справді двоє 😅

Та живіт дійсно такий величезний, що важко помилитися. 😄

Ой, ну таке наймиліше оновлення 🥰😊 Як бальзам на мої поранені нерви. 🥺 

Enni
Новачок
22/08/23

Як бальзам на мої поранені нерви. 🥺 

Хай лікуються нерви скоріше-скоріше 🥺 🤞🏻

simmer
Новачок
22/08/23

Смішні вусики. х)

Є-є-є, ось і діточки!

Lisichka-sestrichka
Новачок
12/09/23

ох, вітаю парочку з зарученами, вагітністю та двійнею. Такі вони милі🧡😍 Я от теж, накачала поз сімейних, але так нікого і не поскрінила. Мені ліньки з ними заморачуватись) Хоча, треба буде якось зібратись з силами) 
Ахаххахах))) на останньому скріні Алекс такий: Ну все, тепер Міракл дітей буде любити більше ніж мене)))

Enni
Новачок
22/08/23

Вітайте Грейс та Коула 🍼 Так-так, саме в такій послідовності, бо Грейсі народилася першою 🥇

" "

Їхні імена, напевно, будуть найголовнішою великодькою на оту підліткову книжкову серію, хоча на майбутнє я вже теж трошки подумала 😏

Чомусь у немовлячих скрінах більше Грейс, хоча, звісно, уваги приділяли обом малятам однаково, бо вони однаково пищали, кричали, какали та їли. От з Коулом красивий скрін тільки один 🤷🏻‍♀️

" "

Хоча яка різниця? Вони все одно поки однакові - тільки колір бодіків відрізняється 😅

" "

" "

Всі родичі прибігали у перші ж дні, навіть коли я не звала (спойлер - потім перестали чомусь 😂)

" "

Хвалимось яку красу зробили, диви, мам 👑

" "

" "

Ця копердейлська зима за вікнами - я прям не можу надивитися 🥺💔

" "

І втомлена Міракл, яке йде подрімати при будь-якій нагоді ❤️😴

" "

simmer
Новачок
22/08/23

>>>Хвалимось яку красу зробили, диви, мам
І мама така: так, це моя доня, інакше не могло бути!

Двійня - це величезні клопоти. Тримайтеся!

Enni
Новачок
23/08/23

Ахаха так, Мелоді шо тоді з маленькою Міракл ліпила собі такий гордий вираз обличчя, шо зараз - не змінюється жінка 😅

Bellany
Новачок
23/08/23

Юху! Вітаю з народженням маляточок! 👶😊 Це класно, що родина так набігає, як наче привітати та подивитися на новонароджених. 🥰

Не можу не відмітити яка гарна в тебе дитяча кімната. 🤩

Enni
Новачок
24/08/23

Не можу не відмітити яка гарна в тебе дитяча кімната. 🤩

Вона побула такою рівно до інфантства близнюків 😅 Коли я обставляла будиночок, мене поперло на "хочу заюзати якомога більше сс-контенту", а потім доволі швидко мене поперло на моє стандартне "видаляю все сс по будівництву нафіг". Прийшлося все перебудовувати 😅

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування