ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ Enni

Enni
Новачок

Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія) 

Ще є інстаграм 👀

BKey
Новачок
7/01/23

7 сімів під одним дахом — це складно, але весело) Я теж час від часу обираю одного чи двух персонажів та кудись їх веду, щоб трохи перепочити від невпинного потоку подій вдома 😅

Дуже атмосферні святкові скріни. Такі теплі, домашні, затишні 🥰

Lisichka-sestrichka
Новачок
27/03/23

Боже, куди ж Джинні ще дітей)))

Я теж тішилась, коли в них з Джеком нічого не вийшло)), а то, автор вже і так ледь стягує таку кількість персонажів)))

Гарний будиночок був у сімейки. Завжди шкода переїжджати з місця, де сіми жили декілька поколінпоколінь.Але я вже біжу дивитись на новий😁😎

Enni
Новачок
12/01/23

Отже, 7 сімів під одним дахом - це складно, тому було вирішено збільшувати дах! Це було непросте рішення, я прикипіла до будиночку в Ньюкресті, у якому росли три покоління. Він увесь обріс дрібничками, меблями, фотками, малюнками, картинами, нагородами, та й просто спогадами. Все це я довго пакувала до багажу родини - все-все, окрім кухні, сантехніки та каміну (хто б знав, що найважчим буде - розпаковувати це все). І ось... Віллоу Крік! 

" "

" "

Отакий у нас тепер величезний будиняка, в якому я точно буду блукати спочатку. Це той район Віллоу Кріку, де їздить зелений трамвай 🚃 Щоправда, я поки не піймала його, бо майже весь час проводила у режимі будівництва, але ось вам рейки в якості доказу 😂

" "

Є мале-е-енький мінус - через дорогу, рейки та ще одну дорогу з нами сусідить цвинтар 🙄 Додатковий жах для дітей, які й без того не задоволені змінами. 

" "

Зате з іншої сторони ми сусідимо з нашим кузеном Максвеллом, який переїхав у будинок до своєї дівчини, яка є молодшою сестрою Ешлі, який є дитячим другом Джека та Ідуни... Боже як складно, я сама скоро заплутаюсь. Це неминуче, коли пішло вже четверте покоління в збереженні.

" "

І ще одні сусіди, яким не пощастило жити точнісінько поруч із кладовищем. Я знаю, що там живе родина з дітьми, а ось мої сіми з ними ще не познайомились. Все попереду) 

" "

Тут також неподалік є маленький парк на міжлотовому просторі з дитячим майданчиком, сезонною їжею та шахами. А прямо за нашим заднім подвір'ям - міжлотовий сад 😍 Я майже впевнена, що при перегляді будинку перед купівлею Джинні побачила його, і вже ніякий цвинтар не міг перебити це захоплення) Його я не заскрініла, але ми з Джинні туди точно прогуляємося найближчим часом. 

" "

Будинок такий величезний, що я втомилася його обставляти (так, він був порожній, бо ми ж їхали зі своїми меблями). Він ще дуже сирий - я розкидала по кімнатами все, що у нас було, та й докупила зовсім трошки того, що кидалося мені під руку. Коридори взагалі необставлені, а домашні квіти купою живуть в одній кімнаті разом із картинами Белль. 

Що я вже обожнюю в цьому домі - це те, як затишно падає з вікон світло 🥺 

" "

" "

" "

Спальні батьків вийшли найбільш обставленими - ось хто за все життя вже встиг нажити собі купу речей... Навіть задоволена Джинні потрапила у кадр 😅 

" "

" "

А хлопці зі своїм бардаком, ох... Тут по столах можна зрозуміти, хто з них нормально навчається, а хто немає жодної книжки, окрім тих, що вбудовані в стіл 😂 То, напевно, хтось помилився кімнатою та випадково (чи ні) підклав їх Еріку 😂

" "

" "

Найменш обставлені (окрім коридорів, звісно) чомусь вийшли кімнати Ноа та Зефірішни Кіри 🤔 Майже все, що є в їхніх напівпорожніх кімнатах, я купувала вже на місці, а не витягувала з багажу. 

" "

" "

Мабуть, вся справа в тому, що все майно малих - це іграшки. Які поїхали жити в окрему ігрову кімнату, нарешті! 

" "

Джинні тепер має окремий будинок для рослин теплицю зі скляним візерунчатим дахом 😍 Можна нарешті не змінювати рослини з кожним новим сезоном... 

" "

А старий будинок я позначила у грі як ділянку для оренди, щоб ніхто не міг туди заселитися. Будемо вважати, що він залишився у власності родини (от би у гру додали можливість володіти більше ніж однією житловою ділянкою). Я робила так само з найпершим будинком родини у цьому збереженні, тобто чотири покоління тому. Там колись жили батьки Белль, потім він стояв порожній, а потім туди переїхала Беверлі зі своїми хлопцями. Зараз там живе її молодший син Ронан. Колись ця божевільна родина заселить собою усі три міста базової гри, і мені доведеться купувати длс 😂

Bellany
Новачок
13/01/23

Ооо, люблю цей район, він класний. 👍 З новосіллям твою сімейку! Нехай їм буде затишно та просторо у їхньому новому будиночку. 😊

Lisichka-sestrichka
Новачок
28/03/23

Ох і будинище! Класний.❤️😍

Тепер буде обживатися, потрохи, різними сімейними дрібничками😍

Enni
Новачок
14/01/23

Ви тільки-но подивіться на цю незадоволену Королевішну! Це вона влаштувала Джинні істерику, бо не хотіла купатися перед сном. 

" "

А це вона причепилася до однокласниці Ноа, яка зайшла до нас після школи поробити домашку. Посміхається так, ніби задоволена нарешті дівочою компанією)

" "

Джек потім забрав маленьку прилипалу грати у карточки (я навіть його не просила, він сам все зрозумів, я не встигаю 😂), та й взагалі по цьому скріну можна зрозуміти, наскільки багато дома людей, особливо коли хтось приходить у гості. А приходять постійно... 

" "

Ось, наприклад, друг Еріка - Джуліан. Будемо звати його Джу, щоб було коротше. Він ще буде зустрічатися нам далі, тож треба запам'ятати ім'я (запам'ятала спеціально для поста). Вони з Еріком разом поїхали дахом на спортивній темі, багато тренуються, багато обговорюють. Якщо б у базі та сезонах був якийсь вид спорту, Ерік би займався ним. Але, нажаль, маємо тільки біг, тренажери у залах та короткі спортивні дії в енергійному стані. Давайте просто уявляти, шо Ерік займається якимось командним спортом у школі. Чимось, де є м'яч 🏐

" "

" "

" "

А Джинні завагітніла. Вона була неадекватно щасливою, хоча фізично почувала себе дуже погано (давно у мене сімок не нудило на килим)

" "

" "

Ідуна начебто піймала душевний спокій. Багато пише, займається собою, допомагає хлопцям з домашками та часто підхоплює піклування за Кірою. 

" "

" "

" "

" "

До нас зазирнули сусіди з огидним фруктовим тортом... на четвертий день після переїзду 😳 Виявилося, що дружина Максвелла та інша сусідка мають однакові зачіски та колір волосся 😵‍💫

" "

Джинні одного ранку прокинулася від жахливого болю та з поганим передчуттям. Вже був третій триместр. Ускладнень було дуже багато - Джинні постійно пила різні таблетки та дуже багато спала. 

" "

Вони втратили дитину. Хоча вона повинна була народитися от-от, і це знову був хлопчик (я тепер ще більше вважаю, що Кіра - це якесь дівоче диво). 

" "

Окрім сумних мудлетів, Джинні підхопила й один нажаханий - про страх вагітності. Здається, її маніакальність на дитячий темі більше не буде нікого турбувати... 

" "

Джек одночасно з цим піймав страх невиконаних бажань й через нього ходив злий (господи ці страхи бісили мене й коли у мене було два персонажа, а зараз я взагалі агггррр 😡). Він начебто й втішав Джинні, але над його головою у баблі думок постійно з'являлось перекреслене її обличчя. Я вже думала, що вони посваряться, коли сум трошки пройде, але, на щастя, все обійшлося. Джек вгамував свої емоції прогулянками та ось жалівся Ешлі. 

" "

Ох і як я скучила за Віллоу Кріком! Навесні це взагалі казка - рожеві дерева, метелики у кущах, комахи під у світлі ліхтарів ааааа 😍 Я майже завжди йду бігати разом із Еріком, щоб подивитися на район.

" "

Ще й ковзанка з'явилася! (чи як правильно назвати весняну ковзанку, коли вона не з льодом, а з підлогою...
До ковзанки притягує різних сімів, і Еріка ось автономно притягнуло після пробіжки виконувати дію "Дивитися". Я вважаю, що вся справа була у тій дівчинці в червоній спідничці, а зовсім не в ковзанці 😄 Вона там такі викрутаси робила... 

" "

" "

Виявилося, що ми знайомі 👀 Іноді мені здається, що Ерік знайомий з усією школою... 

" "

Еріка знесло по всім фронтам 😂 І розмовляти цікаво, і он ще рожевий мудлет від вікеда причепився, рятуйте хлопчину! 

" "

У них якось дуже швидко поповзла смужка дружби, вони самі робили нові розмовні дії, я тільки літала коло них на табуляції та хіхікала 😂 Не знаю, що там за початок романтичної смужки - є ймовірність, що то Ерік минулого разу познайомився з Марлін за допомогою романтичної дії.
А, так, її звати Марлін, вона звідкись завантажена та відредагована мною, як і багато інших персонажів в збереженні, але Ерік так сильно приклеївся саме до неї. 

" "

Думаю, вони, як і у випадку з Джу, зійшлися у тому числі на спортивній темі, бо, за моєю задумкою, Марлін катається (що ми сьогодні й побачили) та теж приймає участь в якомусь шкільному спорті. Напевно, в черлідінгу. Думаю, це дуже в її дусі. Так шо... рятуйте Еріка, хтось, терміново 😂

Поки вони теревеніли, потемнішало, і ось Ерік вмовляє Марлін ще трошки пройтися та обіцяє посадити її на отой наш зелений трамвай (як зручно). 

" "

" "

" "

Я б на її місті не встояла... Вона теж не встояла.  

Обіцянка з трамваєм була виконана 🚃

" "

Додому Ерік повернувся пізно, отримав палку промову від Джинні, посміявся з неї (типу тітонька, вгамуйся, я тут коло дому ходив) та отримав ще більш палку промову. У Джинні в той момент висів десь на задньому плані злий мудлет від втрати дитини. Вона досі дуже погано себе почувала. 

" "

" "

" "

На останньому скрині як раз можна бачити як Джек вийшов з туалету (навіть дверцята не зачинив 😆) та йде втручатися. Відіслав Еріка спати, а з Джинні поговорив про те, що вона перебільшує, і що взагалі треба вже йти відпочивати. 

" "

" "

Потім була підліткова вечірка вдома у нашого молодшого кузена. Я взагалі думала зробити щось цікаве Форесту, бо він, бідний, ходить з постійним бажанням зробити щось романтичне. Але на вечірці він взагалі закис. Там грала поп-музика, яку він ненавидить, він був голодний, бо він завжди голодний, йому не подобалось багато людей, всі гучно розмовляли, роняли тарілки, танцювали. Форест нахватався поганих мудлетів і сховався у ванній - заспокоюватися. 

На Еріка якось сумно дивилася Мелоді - донька Карлі. Може минулого разу, коли він влаштовував клоудану, він їй все ж таки сподобався. Але вже пізно 😊

" "

Я посміялася з того, як на Еріка дивилася подружка Марлін 😂 Мабуть це щось таке застережливе - типу "якщо ти зробиш їй боляче, я тебе вб'ю". Я б на місті Еріка повірила, бо ця паняночка теж спортивна... 

" "

Розмовляти у шумній вітальні дуже не зручно, самі розумієте. Тож Ерік з Марлін намагалися знайти більш тихе місце на другому поверсі... Джуліан не дуже зрозумів спочатку, що йому треба відвести свою дупцю кудись в інше місце 😅

" "

А у мене тепер, здається, є нова улюблена пара 🙈 

" "

" "

" "

Bellany
Новачок
15/01/23

Я, можливо, одна з тих небагатьох, хто обожнює коли багато сімів на лоті. 😅 Чим їх більше, тим цікавіше мені грати. А в тебе такий жвавий мурашник зараз, прям як я люблю. 😄

Джуліан гарненький такий хлопчина. 😚 І кумедний. 😄

М'ячик в нас є у доповненні з університетом. В тебе напевно немає ще його? А ще баскетбольне кільце є у "Міському Житті".

Скріни йоги з малечею такі мі-мі-мі. 🥰

В мене сімочок на килим, здається, не нудило ще, а ось у кущ з "Get Together" було таке. І блііін, ну як же ж так... Це мод якийсь? Хай йому грець! 😣 Шкода, що не вийшло з дитинкою... 😢

Теж дуже люблю Віллоу Крік. 😍 Можливо тому, що грала там найбільше. 🤭 А весняна ковзанка то ролердром напевно? 🙂

Ерік з Марлін дуже гарна пара. Сподіваюсь, усе в них вийде. 💕

Enni
Новачок
15/01/23

Ого який коментар 😍🥺 *надсилає тисячу обіймів* 

Мені теж цікаво у мурашнику, але для цього потрібно пересилити свою жагу до постійного контролю та розслабитися. Я іноді роблю собі примусову паузу чи у контролі, іду в tab, сідаю десь у куточку першого поверху та просто дивлюся що вони роблять 😅 А ще вони всі помітно потовстішали, коли я стала приділяти кожному менше уваги. Не те щоб мене це сильно бентежить, але вони товстішають дивно та непропорційно - якось в ширину. Скоро не будуть проходити у міжкімнатні двері. 

М'ячики дійсно поки будемо просто уявляти, бо мене душить жаба купляти ще доповнення. В цілому мені зараз ок з модами та фантазією. Ерік обійдеться 😝

З Джинні та вагітністю - так, це якийсь з модів, вже навіть не пам'ятаю який. Але я дуже ок сприймаю цю ситуацію - вона сумна, але дуже реалістична. Ну і, чесно, я навіть рада, бо мені вже досить дітей 😅 

Ролердром - дуже розумне слово, я б і не придумала 😂 Але так, напевно, воно більш доречне за ковзанку. Хоча треба ще подивитися як воно називається у режимі будівництва 🤔

Enni
Новачок
15/01/23

*ролердром 

У нас не з'явиться можливість редагувати свої дописи у майбутньому? 🤔

Bellany
Новачок
16/01/23

Я звернулась до мага та чарівника і він сказав, що додав можливість. 😉 Перевір, будь ласка, чи працює в тебе редагування тепер. 😊

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування