Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія)
Ще є інстаграм 👀
Аааа як круто 🥺 все вийшло! Я не очікувала такої оперативності, дякую ❤️
Та я теж не очікувала, що це так швидко робиться. 😃 Користуйтеся на здоров'я. 🤗
Я буду грати це покоління приблизно мільйон років! Це офіційна заява. З переїздом у новий будинок я поставила старіння на паузу і буду грати в цьому моменті, поки мені не набридне. Бо не можу залишити когось без уваги та, наприклад, пропустити тодлерство Кіри, тому що зосередилась на хлопцях-підлітках, або, навпаки, не влаштувати повноцінне підліткове життя хлопцям, тому що задивилася на Зефірішну. Колись мій перфекціонізм мене доведе...
Давайте почну сьогоднішню розповідь з дорослих. Ось, наприклад, просто красиві дівчата ✨
Джинні ріже цибулю двома ножами, та ще й з таким ентузіазмом, що мені трошки лячно. А як ще можна втримати авторитет в очах повного-будинку-нахабних-дітей?
Двійнята з віком все більше схожі на маму - ось Ідуна з генетичною професійністю ламає кавоварку 🤦🏻♀️
Добре, що поруч є Джек. Можна просто потанцювати, поки він розбереться (спойлер - у Джека вже їде дах від цього всього)...
Отут він стріляє в мене очима так, ніби намагається домовитися... щоб я не розповідала його таємнички 👀
Ну добре, Джек, поки що не буду. Розповім краще про те, як тебе понесло на темі рибалки!
Джек вже давно має рису характеру з любов'ю до природи, але раніше вона проявляла себе тільки бажаннями довше побути на вулиці. А зараз мені два сімських дні поспіль вилізала рибалка. Я погодилась. Джек був дуже щасливий. Тільки погляньте на нього 🥺
Піймав рибу в перші, я не знаю, секунд десять від початку. До цього він ніколи не рибалив. Талант? 🤔
Потім, правда, піймав шматок дерева, але не засмутився 😄
Вибачте, це спам рибалячими скрінами, я не могла надивитися 🤭
Взагалі-то, це важка справа - доводити щось цим бовдурам, які думають, що вони вже знають та вміють все на світі.
Слідкувати за ними, коли вони приводять додому дівчат...
Змушувати декого (не будемо показувати пальцями) займатися спортом, щоб не заплив комплексами...
Коротше, важкувато йому 🙁
Тепер традиційна порція Кірішни-Булошни без контексту 🐸
Так цікаво дивитися на її взаємодії з кожним з родини!
Тут вона дуже незадоволена, що Ерік тягне її спати заміть того, щоб слухати її сонні нісенітниці та дурносміх про курячі дупки.
А тепер ситуації!
Ноа от випадково познайомився з Марлін. Джек із хлопцями взяли його з собою, коли пішли позайматися у суботу. Вони
ясподівались, що у спортзалі будуть розваги для дітей, а, якщо ні, Ноа сходить полазити по кораблю на міжлотовому просторі. Розваг для дітей не було, а на вулиці йшов дощ, тож все, що Ноа міг робити - це танцювати під музику, щоб хоч якось підняти собі дозвілля. Він при цьому ще був злий через щось (напевно, через те, що його сюди приперли), тож виглядали ці танці смішно 😂Але з появою Марлін хлопчисько одразу якось заспокоївся. Що за диво-дівчина?
Вони, до речі, почали розмовляти без моєї участі. Я, побачивши на ділянці Марлін, думала, що вона піде до Еріка або до Фореста, але аж ніяк не до Ноа. Може, вона побачила, що хлопці собі розважаються з тренажерами, а малеча злиться наодинці? Диво-дівчина.
Ноа у підсумку привів її до Еріка, і той одразу почав робити дуже тренувальне обличчя. Треба було ще кофтинку зняти, Ерік...
У тому ж спортзалі ми побачили якусь тітоньку з отакою зачіскою 😳
Я не зрозуміла, що це таке, бо я точно не пам'ятала цієї зачіски у грі й точно не завантажувала як доп-контент. Згодом я знайшла її в касі, і... це просто зачіска з бази 😳 От і як встигати слідкувати за усіма оновленнями?..
Якось зранку перед школою Форест прокинувся першим, не знайшов у холодильнику готової їжі та сам почав готувати яєшню з тостами. Процес йому точно подобався!
Потім на кухню виповз Джек за кавою та Ерік за їжею. Їжу Еріку довелося чекати, тому він без усякого сорому теревенів з Марлін по телефону, поки брат ото напружувався біля плити.
Вийшла така собі чоловіча кухня цього ранку.
Ідуна була в шоці...
Кіра прискіпливо поставилася до страви брата...
Страва, схвалена Її Величністю! 👑
У Фореста було побачення з якоюсь невдоволеною дамою. Вона, схоже, вирішила перевірити його хоробрість у спілкуванні з рослиною-коровою 😬
Форест знайшов спільну мову з рослиною, а ось з паняночкою вони більше не бачились 🤷🏻♀️
Зранку у День Закоханих, знаючи, яка атмосфера панує у школі та не знаючи про Марлін (і слава богу), Ідуна намагалася обережно поговорити з Еріком про стосунки і обережність. Вийшло ніяково для них обох...
Потім ніяково було мені, тому що, поки діти були в школі, мені вилітали віконця з подіями та рішеннями, пов'язаними з Днем Закоханих. Ноа хіхікав з однокласниками, Форест допоміг з організацією шкільної вечірки, а от Ерік на очах у всіх покликав на цю вечірку Марлін, а вона йому відмовила. Теж на очах у всіх. Звісно, у самому тексті мова йшла не по конкретно Марлін, а про когось, кого Ерік дуже хотів покликати, але ми ж всі розуміємо, хто це. Додому Ерік повернувся злий і з тих пір вони з Марлін не спілкуються. Що трапилось - те ще питаннячко 🤔 Але я не захотіла ігнорувати цю витівку гри - це цікаво і це в дусі підлітків.
Драма-лама.До рееечі, я ще не показувала Черрі. Вона останнім часом багато спілкується з Форестом, але, насправді, вона є подружкою Еріка. Так-так, саме подружкою, без усяких там прихованих сенсів. Вона така смішна, весела, та майже всі запрошення на вечірки приходять Еріку саме від неї.
Джуліан у тверезому стані швидше кумекає щодо романтичних справ його друзів, ніж тоді на вечірці.
Джинні не подобаються ні Черрі, ні Джуліан - мені іноді здається, що їй і Ерік не дуже подобається, що ж там казати про його друзів 😂
Може Джулу просто треба не заходити в сад Джинні, і все буде добре? Що ти там забув, Джу? Сфоткаю тебе як ото жіночки фоткаються біля квітучих гілок..
Найголовніше, що друзі Еріка подобаються самому Еріку та його мамі. Ідуна, вочевидь, думає, що вона ще молода та смішна, намагається накапостити та налякати Джуліана 😅
Він ставиться з розумінням 😂❤️
Кіра, як завжди, липне до дівчаток 🤪
Ну і ось він - секретик Джека. Бачите його очі? Як і його мати у свій час, Джек трошечки більш тісно подружився з баром, аніж інші. Йому подобається змішувати напої, а то вже сімс винний, що після кожного напою Джек його хапає і п'є. А потім от ходить у трусах перед друзями дітей...
Ноа на цьому скріні так дивиться на Еріка, ніби натякає, що намагався не пускати сюди дядька, і Ерік забирає на себе відповідальність відвести його куди подалі.
Після такого нам з ним конче потрібна була пробіжка по місту 🏃🏻
І моя постійна рубрика "Я граю в цю гру з моменту її виходу і не знаю її" 😐 Що це за прекрасний міст у Віллоу Крік?!
Боже ж мій, який бездоганно величезний пост! 😱 Я у захваті! 😍
Вітаю тебе у світі зупиненого часу. 😉 Я у ньому граю перманентно. 😄
Що ж це за таємнички такі у Джека, гмм... 😏
Ця зачіска з ручкою та олівцем була додана з однією з цих безкоштовних експрес доставок. 🙂 Здається, це зачіска однієї з нпс, Емілі з підказок до гри. 🤔
Мені подобається, як Кіра, яку ми ще до її народження стали кликати принцесою, поводитися відповідно до її статусу. 👸😁
Йой, Джек, шо ж це таке ти надумав. Ану кидай цю поганську звичку! От нехай краще спортом займається з підлітками своїми.
Цей міст з виходу Сімс 4 є. Вночі він особливо гарний. 😍 Але ходити ним не можна, здається. Декоративний. Тільки милуватися. 🤷♀️
Дякую за величезний коментар на величезний пост! 😂
Таємнички Джека - це ж оця його гидота, яку треба кидати. Тут варіанти два: або я видалю SOL, і Джек перестане хапати п'яненькі мудлети після кожного коктейлю, або йому з якоїсь причини перестане подобатись змішування напоїв. Коротше, поки все виглядає дуууже малоймовірно 😝
Маленький, порівняно з минулим, пост-продовження)
У Віллоу Крік настав якийсь сезон страшних весняних дощів, коли все навкруги гримить та спалахує. Хлопці дуже мило заспокоювали Ноа під час чергової грози. Чомусь наймолодший хлопчисько лякався грому сильніше за всіх, навіть сильніше за Кіру 😨
Форест отримав суперздібності та вміє літати тепер. Але тільки за умови якщо на спині в цей момент буде висіти малючка-сестрючка.
Джинні завжди пильно контролює такі небезпечні ігри, на відміну від тієї ж Ідуни, якій у свій час було байдуже, коли Ерік кидав так малого Ноа. Все правильно - Королевішну треба берегти, вона у нас така одна, а хлопців он аж три штуки.
Бідолашна Черрі чомусь кожного разу, опиняючись у нашому будинку, потрапляє у пастку батьківської уваги...
Виявляється, Ідуні вона також не дуже подобається. Всі дорослі у цьому домі вважають Черрі легковажною та безвідповідальною. Ну звісно, це ж саме вона постійно тягне Еріка кудись, звідки він потім повертається занадто пізно та занадто веселий 🤪
Це вони ще не знають, що Форест нарешті наважився запропонувати Черрі зустрічатися 😅
Напевно, саме через постійний дощ, хтось покликав хлопців проїхатися аж в Оазіс - на підліткову вечірку у справжньому дорослому нічному клубі. Ерік спокійно собі жував чипси, поки Джуліан пильнував за Марлін - напевно, щоб вчасно попередити друга, якщо вона піде в його бік (ти ж мій кошенятко) 👀
Та щось пішло не так - Ерік побачив Марлін вже тоді, коли вона сіла майже на сусідній стілець. Його настрій одразу пішов кудись далеко вниз, і це при тому, що одночасно з цим бідолашний хлопчина схопив купу романтичних мудлетів. Підлітки...
Марлін начебто навіть покликала його поговорити подалі від гучної музики, але сама майже нічого не казала спочатку, тому Ерік розлютився ще сильніше та наговорив їй чогось на межі з образами. Щось по ньому дуже сильно вдарила та публічна відмова.
Добре, що у Марлін не має стільки пихатої гордості, як у цього довбеня, тож вона все ж таки знайшла у собі сили на розмову та пояснення.
Виявляється, що вона не ще розповідала про свої прогулянки з Еріком своїм подружкам, та й взагалі нікому, тому там, у шкільному коридорі, вона розгубилася та на автоматі зробила вигляд, що нічого між ними немає. Але зараз вона сама пішла на цю розмову, вибачилася, тож Ерік трохи охолонув.
Ну і довелося Еріку показати дівчині, що він не відчепиться. Хай вже розповідає своїм подружкам геть усе 😄🤞🏻
Ооо, вітаю Фореста з новими відносинами! Гарнюню собі обрав. 😊
Ерік з Марлін також мі-мі-мі котики 🥰
Розпочну сьогодні зі стіни над ліжком Ідуни. Обожнюю цю зону - дивитися на ці спогади й тепло, й сумно водночас 🥺
Я починаю думати, що у мене ніколи-ніколи-ніколи не підніметься рука щоб подорослішати Кіру. Як я буду жити без її чарівності?
Така талановита, слів нема...
Весняний бездощовий Віллоу Крік неймовірррно зелений та соковитий 🌿 (можна мені в реальному житті такі кольори, будь ласка?)
Джинні останнім часом щось занадто багато лютує та свариться. Десь на фоні її настрою завжди висять її шизоїдні мудлети, за якими я не встигаю слідкувати, тож отакий характер у неї виходить 🙈 Хоча я би теж розлютилася, якщо б вранці вийшла на кухню і натрапила на купу смердючого сміття, яке хтось з хлопців не доніс до міста призначення...
Відволікаю її перевдяганнями. Ось з останнім оновленням (або раніше, я доволі неуважна до цього) підкинули у базу топ та щось типу легінсів. Буду вважати це поблажкою для тих, хто не купив кіт з білизною 😂 Або невдалим дублем з цього кіта 😂
У Джинні висіло бажання поближче познайомитися з дружиною нашого кузена. Вони живуть поруч, тож ми дівочою компанією завітали до них. Он там у будинку топає карапуз - компанія для Кіри 😈
Така чарівна пані, мені знову бракує слів, серденько не витримує 💔
А потім ми повернулися додому, та я задивилася на цих Ітанових нащадків - як можна так очима стріляти, що це за родинна особливість, це капець. Я занадто сильно люблю своїх персонажів, викликайте бабці швидку 💀
Ерік наступного дня підскочив о п'ятій ранку злий, хотів увімкнути музику у вітальні на всю гучність, та я вмовила його просто зробити каву 🙄
Після кави з'явився настрій перед школою троліти людей на форумах 🤪 (Ерік, будь ласка, не заходь до нашого форуму, у нас тут і без тебе добре)
Це були добрі та спокійні події. А потім стався день-капець. Після нього мені потрібно подумати, що робити... З усім.
Ні, ніхто не помер (навіть дивно). Джек, Джинні та Ідуна просто пішли у спортзал, бо знову роз'їлися.
Джек зганяв своє роздратування здоровим способом 💪🏻
Дівчата бігали собі, коли Джинні вирішила посваритися з Ідуною 😐 Їхні стосунки не впали надто сильно, але дві чи три злих дії бідолашна Ідуна отримала.
Я побачила в сторонці Марлін. Подивувалася, чого це вона не у школі, подивилася на неї трошки, та й все. Хто б знав, що це не кінець 😓
Дівчата зустріли Карлі та її чоловіка Сема, все було добре, спілкувалися, раділи.
Схоже, що Джеку не вдалося зігнати своє роздратування з грушею, він ходив злий, тож Ідуна пішла його заспокоювати... І в неї не вийшло, Джек тільки кричав там щось страшне. І свідком цієї драми стала Марлін, яка випадково була поруч. Вона, схоже, просто до сходів хотіла дійти 😬
Джек пішов, а я побачила, що Марлін якимось чином задіяна в спілкуванні, тому вирішила, що це Ідуна перед нею вибачається за сцену. Нагадаю, що вони незнайомі та взагалі не знають нічого одна про одну. Тож... Отак і познайомились 😅 І не сподобались одна одній вза-га-лі! Марлін вважає Ідуну драматичною (в цьому є логіка, в цілому, вона ж стала свідком сцени), а Ідуна вважає Марлін... докучливою? В цьому теж щось є - нащо Марлін зупинилася поруч, поки вони сварились, коли могла тихенько піти собі далі?
А ще через декілька хвилин я побачила на фоні ОЦЕ 😡
Це хлопець зі школи. До речі, у Еріка з ним погані стосунки, вони один одному взагалі не подобаються.
Ну і так, ці двоє взяли і пішли собі усамітнились у приміщенні сауни... Коли вони виходили, Ідуна їх побачила, і, здається, склала своє остаточне враження про Марлін. А я просто в шоці. Це взагалі не по плану 🤷🏻♀️ Марлін, що ти, в дідька, робиш з моїм уявленням про тебе?
Ну і, на десерт, до Ідуни підкотив її старий знайомий ще зі школи. У нього є дружина, декілька дітей та безробіття. Що відбувається? 💀
Ехх, на тих фотографіях ще живий Ітан... 😢
Кіра така кокетунка мала, такі погляди кидає на хлопчика. 😄 Ой, буде хлопцями крутити, як схоче, коли виросте. 😋 Ну, або дівчатами. 🤭
Я думаю, це відмінна риса усіх сімерів - занадто любити своїх сімів. 😄 Ти точно не одна така, не переймайся. 😉
Ахах, а я б поспілкувалась з Еріком на нашому форумі. 😏
Ааа, боже, Марлін! Як же ж так! Бач, яка зрадниця виявилася. 😤 Шкода, бо пара була дуже гарна. 😕
Я дуууже хотіла від Марлін дітей в майбутньому, у неї цікава генетика, та вона ще й білявка. Ох не знаю, може Ерік дізнається про це все, вб'є того хлопця та закриє Марлін в підвалі, де ми зберігаємо колекції ☠️ Буде там сидіти разом із жабами, думати над своєю поведінкою, роздивлятися риб'ячі опудала...