Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Правила челленджу можна переглянути тут:
https://thesims.in.ua/articles/chelendzh-7-pyatnyts-na-tyzhden
Така класна! Мені дуже подобається її новий образ. 😍
Ооо, ще й не жонатий. Цей тиждень обіцяє бути більш романтичним. 😏
Та чого ж розіб'є, якщо дружини немає? Чи ти про дітлахів?
Інтрига!
Такий він тут кумедний. 🤭
Ой, ну це прям дуже важке запитання. 😄 Але твою красуню важко сплутати навіть з іншою зачіскою. 😉 Це не беручи до уваги хмарку з обличчям Фенікса. 🤭
Пишу з телефону, не можу цитувати))
Така класна! Мені дуже подобається її новий образ. 😍
Дякую, і мені вона така класна з цією зачіскою))
Ооо, ще й не жонатий. Цей тиждень обіцяє бути більш романтичним. 😏
Цей тиждень буде дуже цікавий і... трішки божевільно-романтичний))
Та чого ж розіб'є, якщо дружини немає? Чи ти про дітлахів?
Ба в нього ж діти, але в принципі, я трішки заспойлерю наперед)) так як живе Фенікс тільки з неповнолітніми дітьми, яких при переїзді не вдалось залишити в будинку самих, а створити дорослого персонажа і туди заселити я не здогадалась, то вся та весела компашка переїхала до Кристалії))
Сподіваюсь, цим я не сильно порушила правила челленджу)) За те, цікаво буде гарантовано😂
Кристі в шоці))))
Інтрига
Ось я і відкрила інтригу))) Я спочатку написала, а потім подумала)))
Такий він тут кумедний. 🤭
Ой, ну це прям дуже важке запитання. 😄 Але твою красуню важко сплутати навіть з іншою зачіскою. 😉 Це не беручи до уваги хмарку з обличчям Фенікса. 🤭
Проводити осінь на болтах, мабуть, дуже атмосферно. ⊙△⊙
Який файний новий образ. Яскраво-молодіжно!
Там, де Кристалія голодна стоїть біля повної миски. Нагадало, як подруга каже: купила їсти песо, добула корму собі.
Фенікс - то доля. ;)
Ага, люблю твінбрукські болота. Там неймовірно, особливо, коли опускаються тумани. Це моя улюблена локація в цьому містечку.
Дякуєм, і мені подобається. Якраз підходить її рисам характеру)
Мені той момент також смішний був))
То я, голодна прихожу додому і мене зустрічає не менше голодний кіт))))
Фенікс навіть не підозрював, як круто зміниться його життя)))
Я, до слова, також. Добре, що він не одружений, бо я не впевнена, що змогла би запропонувати переїхати одруженому персонажу, здається, трійка відмовляє таким переїздам. По крайній мірі, я колись пробувала при одруженні вибрати, щоб кожен сім жив у свому домі ( треба було по сюжету історії), а гра мені видала, що одружені персонажі не можуть жити окремо.
Дякую за відгук❤️
2.3
Ранок в Кристі почався з відправки дорогоцінних камінчиків, що знайшла Габі, на огранку (аж 5 з половиною камінчиків, а коштовних з них аж два, і дорогі огранки нам ще не доступні, так що, багато на цьому не наживешся🤔)
Поки Кристалія була зайнята упакуванням камінчиків, я, вже традиційно, заскрінила пару пейзажиків боліт...
Ну, не можу я без них)))
А Габі розважалась, як могла... До вечора знову була брудна і... з блохами.
Сьогодні мав зайти в гості Фенікс, так що, кристі робить всі домашні справи, щоб бути вільною до приходу гостя, а я просто люблю дивитись, як вона вішає випрані речі))
Нарешті наступив вечір, а з ним з'явився і Фенікс.
Як тільки він побачив Кристалію, одразу дав їй зрозуміти, що просто в захваті від неї і його надихає присутність цієї жінки.
Фенікс обняв Кристалію, розповідав, що багато думав про неї та про своє одноманітне вампірське життя. Ще, розповідав, що нелегко виховувати одному двох дітей, і що Пенсі росте розумною дівчинкою, завдяки Кристалії, а от старшому сину явно не вистачає материнської любові...
Можливо Кристі і не зрозуміла ще, як попала, а от автор вже починає здогадуватись)))
Вони весь вечір спілкувались про кулінарію)) Обмінювались рецептами та різними кумедними випадками на їх кухнях.
А от пліткувати Фенікс, здається, не любить, як тільки Кристалія розповіла йому чутки, які ходили по місту, Фенікс відреагував доволі агресивно, спочатку, навіть говорити з Кристалією не захотів.
І ще би)) Спочатку вона розповіла про Емі Булл, яка фліртувала з Андре Вульфом (тим самим, що безсовістно фліртував з Кристі на вечірці біля басейну, коли пони грали в сонг-понг), а потім розповіла ще й, що чула про те, що якась Люсі Ферн займалась вуху в громадському місці, ще й на військовій базі)))
О Святий Сімс! Жінко, ну хто про таке патякає з чоловіками)))) Звісно, Фенікс занервував)))
А потім трохи заспокоївся, подумав і запропонував Кристалії з'їхатись. Разом жити буде простіше і веселіше.
А Кристі взяла і погодилась, але з умовою, що переїде до неї Фенікс. Все ж таки, тут на окраїні таке чисте повітря, гарна природа і щасливий пес))
Єєєє.... переїзд, це звісно добре... але ж, про дітей вони не домовлялись... Фенікс! Як це розуміти?)))
А Фенікс подивився на Кристі такими сумними очима і сказав, що дітей він не залишить, вдома окрім нього дорослих більше немає, так що, вони переїжджають разом з ним...
От, такого повороту сюжету не чекав навіть сімовод))
Що ж, так як гра не дозволила мені залишити дітей Фенікса в їх рідному будинку, прийшлось забрати їх до себе...
Ух... щось мені підказує, що тиждень буде цікавенький а насичений подіями)))
Від цього всього, в Кристалії почався приступ маячні)))
Адже сім'я Фенікса, ще й сіммоліонів мало принесла, всього тисяч 5 чи 6.
Жах)
Так що, поки дітки їхали до свого нового дому, автору прийшлось швиденько готувати їм простір. Так як будиночок був, ну зовсім маленьким, прийшлось добудувати ще один повер, а точніше, забудувати у кімнату простір з колонами, де раніше стояла пралка та трішки розширити кухню-вітальню на другому поверсі.
Короче, потратили практично всі гроші... в прямому значенні... залишилось щось сіммоліонів 60.
Не хороми, звісно, але жити можна.
Ремонт ще не закінчений, по мірі поступлення грошей, що будемо все добудовувати і дообставляти.
А Фенікс, до речі, в нас вегетеріанець, в багажі в нього був кривавий плід і харчувався він виключно кривавими соками.
Пощастило вампіру, нарешті напився досхочу, бо до того, вічно ходив голодний, а в Кристалії вічно був негативний мудлет "потенційна жертва"
Ох, щось мені здається, що не спроста він переїхав до Кристалії, ой не спроста))
Коли діти, нарешті, приїхали, Пенсі була дуже рада бачити Кристалію, вони довго розмовляли, дівчинка розповідала своїй колишній няні про успіхи в школі, про однокласників, а Кристі похвалала Пенсі, адже дівчинка старанно вчиться і завжди вчасно робить домашку.
А от син Фенікса спілкуватись з Кристі не забажав, хлопчик тримається осторонь, в основному проводить час наодиньці. От і зараз, мовчки, навіть не привітавшись, пішов у свою кімнату робити домашку.
А от Габі, здається, знайшла нового друга. Пенсі багато часу проводить з собачкою. Гладить її, гуляю з нею, вчить Габі командам.
Собачка, до речі, знову брудна...
Ох і порося з хвостом! Кристі ж недавно її викупала.
Іноді вони так заграються, що собачка ледь встигає вибігти з дому, щоб сходити в туалет))
Фенікс частенько просинається зранку і ось так бажає Кристалії гарного дня) При чому, завжди каже Кристі, що так, вони з нею друзі і відношення в нього до сімки тільки дружнє.
А Кристі, здається, почала вже не зовсім по-дружньому відноситись до Фенікса. Весь час ходить щаслива...
Ось, сніданок йому готує, а Фенікс за цим всім спостерігає і думає, що він ж не їсть звичайної їжі, вінж вампір...
Але, здаєтьяся, що в Фенікса немає виборгу і поїсти те, що Кристі приготувала, все ж прийдеться, не буде ж він ображати господиню цього дому.
Поки Кристі, думаючи, про щось приємне, готувала сніданок, за сімами приїхали машини.
Пора на роботу. В кристалії це перший робочий день, вона щаслива, нарешті, розпочати нову кар'єру, не пов'язану з дітьми)
Невдовзі і за дітьми приїхав шкільний автобус.
Габі вдома залишилась одна. До речі, Кристалія їй купила коробку з іграшками, бо попередню ми забули в старому будинку. Сподіваюсь, собаня більше не буде псувати Кристалії меблі, бо робить вона це виключно, коли одна вдома і коли Кристі повертається додому, дія "насварити" відсутня.
Як то кажуть, очі е бачать - серцю легше))
До речі, цього разу Кристалія в лікарню зі стабільністю так і не поїхала, в результать, риса характеру "скульптор", в неї зникла, так і не замінившись на щось інше.
Що ж, так як відбулалась заміна саме цієї риси двічі, будемо вважати, що Кристалія більше не відчуває себе скульптором, цим захопленням вона довго не цікавилась і в результаті, вона забула все, що знала.
Далі буде...
Невезуча Кристалія. х) Із Феніксом склалося не все так, як мало. Проте тепер справжня велика сім'я! І діти, і песо.
Ага, Кристі в захваті))
Ну що ж, нехай тренується, бо ж скоро і своїх пора буде заводити))
Зате щаслива... 😄
Це точно! Проте й весело буде певно також. 😄
Угу, воно й видно, що дружнє... Угу... 😏
До цього Кристі ще прийдеться звикнути. Мабуть, вона ще не сильно обізнана у вампірському харчуванні. 🧐
Кар'єра з дітьми тепер чекатиме на неї вдома. 😄
Ооо... так, ще й як весело буде))) Я в деяких моментах жаліла, що за попкорном в магазин не збігала)))
Ще й яке дружнє))))
Ага, їй ще вчитись і вчитись)))
Ахахахха))) точно)))
Дякую за відгук🥰
2.4
Ну от, Габі добралась до меблів...
Поки діти в школі, собачка розважається, як може.
SHAPE \* MERGEFORMAT SHAPE \* MERGEFORMAT 
Здається, діти сьогодні будуть щасливі, коли повернуться зі школи. А яка щаслива буде Кристалія... Останні гроші на той стіл віддала...
І взагалі, навіщо песику та коробка з іграшками для собак, що купила Кристі, якщо тут стільки смачних меблів))
SHAPE \* MERGEFORMAT SHAPE \* MERGEFORMAT 
А ще, це волохате порося знову набралось блох, при чому, їх стільки, що вони аж на пів мерта від неї скачуть))
Ми з Кристі подумали, що можна їх вичесати, як бруд, але ні, блохи мало що залишились, вони ще й колонізували Кристалію))
Тепер дві дівчинки ходять і чешуться, і блохи по них скачуть)))
Фенікс ж в нас природжений кулінар, тому він частенько береться щось приготувати, але, справа далі блінчиків не рухається))
От, мені цікаво, якщо подарувати йому якусь книжку з рецептами, чи буде він її читати автоматично, не будучи при цьому книжним черв'яком... Треба буде спробувати при наступному доступі в гру.
Тим часом, зі школи повернулась Пенсі. Принесла додому підвищення оцінок з 3 до 4.
І Фенікс, як турботливий баться, першим поспішив похвалити доньку за сумлінне навчання.
Ну і, класника жанру))
Декілька пейзажиків, які дехто вже міг бачити в Діскорті)
Тим часом, наступив вечір і на вечірнє небо зійшов велетенський диск повного місяця.
Просто неперевершена краса, яка так дивно освітлює все довкола.
Що ж.... подальша реакція населення Твінбрука теж почала поводитись доволі дивно...
Першу дивну поведінку спостерігаємо за Пенсі.
Дівчинка раптово кинула виконувати домашку, переодягнулась в главу королівського столу та години дві проговорювала палку промову.
При цьому, її зачіска, дивним чином, кудись поділась, голова проблискувала жахливою лисиною(привіт глюки)))
Кристалія, нарешті зловига Габі, щоб викупати шампунем від бліх, потім і самій не завадило б скористатись тим шампунем))
А Фенікс голосно хвилювався стосовно зіпсованого Габі столу і погрожував покарати собачку.
Як ми всі пам'ятаємо, при розмові Фенікса з Кристі про собак були мінуси в спілкуванні, думаю, він не дуже любить собак або проблеми, які вони можуть створювати)
Після чого вийшов з кімнати та довго розмовлялв і жартував з каменем щастя.
А я, до речі, завжди думала, що він передбачений для тварин, бо був у відділі з тваринами, але Габі доступу до цього каменю не мала)
Коли зійшов повний місяць, кристалія одразу почала страждати на лунатизм наяву. В неї з'явився відповідний мудлет, який ніяк не впливав на настрій сімки, але періодично вона робила різні дії рандомно, і в кінці дії завжди з'являлось значення "у ві сні". Наприклад, "поцілувати у ві сні" і т.д.
Поки що, нічого цікавого не відбувалось, але хтось завжди перевертає наш сміттєвий бак, який Кристі вже замучилась ставити на місце.
Тим часом, в очереті притаїлась небезпека...
О святий сімс! Це ж зомбі!
Рятуйся, Кристалія, тікай звідти, поки тебе не покусали!
Монстр, не звернувши увагу на Кристі, направився в сторону її дому...
Ніч живих мерців))
Габі, певне, теж страждає лунатизмом. От, замість того, щоб псувати меблі, пішла гризти собачу іграшку))
Здається, тепер зрозуміло, чому зомбі не напала на Кристалію, здається, вона любить саме вампірячий мозок))
Пенсі, награвшись в королеву, нарешті взялась за домашнє завдання, адже, якщо домашку вона не зробить, завтра в школі її по голівці не погладять...
Хоча, враховуючи події цієї ночі, думаю, на це була б поважна причина))
Сьогодні в Твінбруці панує повний дурдом.
Навіть у зомбі, здається, сьогодні важка ніч))
Поки зомбі жалілись на спину, в Кристалії стався новий приступ лунатизму і вона неочікувано надавала Феніксу по лиці...у ві сні)))
Як Фенікс, так і автор, обоє були в шоці...
За що???
У Фенікса теж виникло німе запитання, за що???
Мало було бідному вампіру нападу від подруги, так ще й зобмі на нього таки напала.
При чому, нападаючи, зомбі весь час поглядала на Кристі. Цікаво, про що вона думала?
Невже оцінювала, що смачніше - мозок сіма чи вампіра))
Розуміючи, чим все може закінчитись, Кристі мовчки пішла геть...
Ні, щоб заступитись да Фенікса, і хоч якось спробувати його врятувати... О це так подруга, нічого не скажеш)
Але лунатизм і далі продовжував діяти на Кристі, і вона вирішила прийняти душ прямо в одізі, піс ля чого, відправилась в купальнику спати, а я спостерігала за цим всім і думала... ех... попкорну не вистачає)))
Єдина у всьому цьому дурдомі, хто поспівчував Феніксу, була Габі.
Собачка скулила і бігала навколо вампіра колами, а Фенікс заспокоював собаню, проховорюючи, що з ним все добре, і не треба хвилюватись.
І що ви думаєте? На цьому історія закінчилась?
Еее... ні... Все тільки починається...
Кристалія посеред ночі проснулась з новим мудлетом лунатика і кудись пішла...
А точніше, поцілувати Фенікса у ві сні...
При чому, якась частина Кристалії, певно, розуміла, що вона робить і їй явно це не подобалось, бо цілуючи Фенікса, вона щось почала йому говорити про розбите серце...
Але сімка ніяк не могла запобігти своїм діям, повний місяць був сильнішим за неї.
Хм... А може вона сказала Феніксу, типу, "і тільки спробуй мені серце розбити")))
Короче, не знаю, що там подобалось чи не подобалось Кристі, але Феніксу, здається, все дуже сподобалось. Бо він притягнув "подругу" до себе і пристрасно поцілував.
А зомбі на задньому фоні, оторопавши стояли і милувались картиною. Хтось навіть проявив сентиментальність))
Фенікс розповідав Кристі, як давно вона йому подобається і як він хочу, щоб їх стосунки переросли у щось більше, ніж просто флірт, дружба та сусідство по будинку.
Тим більше, Пенсі до Кристалії дуже прив'язалась ще з раннього дитинства.
Ну, здається, вони і переросли...
А я жахнулась макіяжу Кристалії, в КАСі він так жахливо не виглядав))
При чому, коли вони примостились на ліжку, Кристалія автоматично переодягнулась в офіційне, пристрасно червоне плаття...
Ну, а що було далі, камера не знімала, але можу сказати лиш одне: от і надружились...
Далі буде...