Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Правила челленджу можна переглянути тут:
https://thesims.in.ua/articles/chelendzh-7-pyatnyts-na-tyzhden
Ой, ну вже прям щось почало рухатися у потрібному напрямку. Он вже навіть подругами стали зі сварливою Кет. 🤭
Молодець Кристалія, не пропаде! 🙂 І предмети у комісійному магазині їй класні дісталися. Обожнюю Винахідництво, класна навичка. І фоткати, пам'ятаю, також любила. Там такі цікаві колекції у трійці. Приховані, якщо не помиляюсь? Треба якось дізнаватись у процесі фотографування, які з фоток йдуть на колекції.🤔
Ага. І тут неприступна Кет здалась і вони стали подругами))
Я тель люблю винахідництво, добре, що воно там було і не прийшлось купувати механіку)))
Щоб купити той фотік, прийшлось продати свій і ісля покупки в Кристалії залишилось десь 200 сіммоліонів))))
Я теж люблю фотографувати, там можна ж іще різний розмір фотографій вибирати і різні фільтри. На високому рівні фотографії виходять дорогими, так що, можна ще й підзаробити.
А колекції не дуже вже й приховані)) якщо я правильно пам'ятаю, їх всі можна переглянути в журналі навички. Там вони розділяються на ті, які ти вже почала і на ті, які ще не відкриті.
Наступного разу, як зайду в гру - гляну.
>>>Невже їй не сподобалась ідея переїхати зі свого розкішного особняка в породню халабуду Кристалії? ;-)
От дурненька, стільки втрачає! XD
Та крига вже тріснула, вони потоваришували.
От, і я не розумію, як може не подобатись така класна ідея😄
1.3
Що ж, шумні вихідні закінчились, та почались сірі будні Кристалії. Хоча, з її то професією, сірими я б їх точно не назвала))
Робочий день почався дуже несподівано, коли Кристалія була ще в ліжку. Враховуючи те, що спати лягла вона дуже пізно, то враження було таке, ніби ніч і не починалась.
Тільки незадоволені татусі стояли під дверима з тоддлерами та строчили Кристалії смс, що вони не можуть залишити дітей без нагляду і взагалі, де вона вештається у перший робочий день?
- Та йду я, йду, - незадоволено буркнула Кристалія собі під ніс, встаючи з ліжка та нашвидкоруч одягаючи робочу форму, добре, що дім Кет знаходиться через дорогу, а не на іншому кінці міста, а то, було б зовсім не смішно, якби її звільнили в перший ж день за прогул))
Ну, а що ви хотіли, досвіду в Кристалії, поки що, ніякого, не спроста ж її називають на роботі нянею-дилетантом :))
Цікаво, як віднесуться татусі до того, що привели своїх нащадків у зовсім порожній будинок :))
Читати продовження під спойлером:
👇👇👇
Здається, факт відсутності меблів їх зовсім не хвилював, а от Кристалія одного з них, навіть дуже розхвилювала)
Он, як сердечками зацвів при її вигляді.
Що ж, дітей Кристалії сплавили (по-іншому і не скажу, враховуючи її подальший робочий день), спочатку було все так мило, Кристі милувалась маленьким Нотцо Чудакко, крихітка Пенсі Пруденс захотіла їсти...
Але сказати про це, поки що ще не вміла, так що, дуже скоро, раптом (на думку Кристалії) почала розриватись в істериці і плачі, намагаючись пояснити, що голодна.
І тут почались всі квіточки догляду за чужими дітьми.
Дай поїсти, але спочатку зрозумій, що малюк хоче саме їсти, потім поміняй пеленки, розваж, бо ж йому скучно, а саме веселіше стає тоді, коли скучно стає обом одночасно, або малюки одночасно намочать штанці, в бідної Кристалії ліве око пошарпуватись почало дуже помітно і вона зрозуміла одне, якщо в неї колись і будуть діти, то точно не близнюки))
О Симовод! Та навіть душ не можливо прийняти наодинці!
Невже дійде до того, що Кристалія буде таємно насолоджуватись цукеркою за закритими двериму туалету.
Душ, до речі, теж не ахті. Тепер зрозуміло, чому попередній власник погодився залишити всю сантехніку. Вона ломається часто і стабільно, а з душу тече холодна вода.
- Просто жах, - знову сказала Кристалія, вийшовши з душу з думкою про гарячий чай, а враховуючи те, що робочий день ще не закінцився, то не помішало б до чаю ще якого кон'ячку... чи що))
Здається, день налагоджується, діти, нарешті перестали кричати, а Кристі навчилась з ними ладити та розуміти, чого вони хочуть в той чи інший момент.
...Здається, не на довго...
Тільки вирішила навчити Пенсі ходити, як Нотцо почав пронизливо верещати невідомо чому.
Ні, так продовжуватись не може, треба терміново підкріплення!
Кристалія не витримала, дзвонить Кет.
Подруга по характеру, сама як дитина, можливо вона з малюками поладить і зможе допомогти по догляду.
Але Кет, як тільки побачила цих... мило верещащих малюків... раптом згадала, що вже спізнюється на роботу, швидкоруч переодягнулась в робочу форму і з шаленим виглядом зникла в невідомому напрямку.
Теж мені, подруга :))
Вигляд, до речі, в неї ще той... Дивно, що діти її не злякались))
Що ж, прийшлось витратити майже останні сіммоліони і купити для дітей іграшкового ведмедика.
Ведмедик, до речі, якраз в стилі смаків Кристалії і мені він теж сподобався))
Діти, до речі, теж від нього в захваті і настрій їх покращився і меньше почали плакати. Бідолашки, просто хотіли більше розважатись.
Робимо фото ведмедика на пам'ять.
І фото Кристалії з ведмедиком такоож :-))
Тим часом, її нестабільний характер видав зранку, що вона встала не з тієї ноги, я це проігнорувала, після чого з'явився мудлет, що Кристалія відчуває, що щось не так...
В лікарню з нестабільностю попасти немає як, так що, прийшлось лікуватись підручними методами, як тільки я згадала, що від невилікуваної стабільності сіми, здається, помирають.
Ще не вистачало нам такого завершення челленджу - чуть не звільнили в перший робочий день та померли від нестабільності на другий день челленджу :)))
Робота роботою, а їсти хочеться вже не на жарт. Та і діти поки заспокоїлись, виглядають направду милими та мирними малюками
Нотцо! Серйозно? Ти що, не міг зачекати, поки Кристі поїсть???
Майже кінець робочого дня, діти чисті, ситі та щасливі, в Кристалії треба випити чогось крепшого, ніж чай...
Пам'ятаєте про сантехніку, яка весь час ломається?
От, знову... Це не будинок - це якийсь дім-поломка... От, заробим сіммоліонів, перше, що зробимо - замінимо її на нову.
Тим часом, на Твінбрук опустився вечір... Кет повернулась з роботи, а Кристалія з нетерпінням чекала, коли за дітьми прийдуть татусі.
Поки Кристі чекала 19:00, я вирішила зробити декілька пейзажів підвечірнього Твінбрука. Хотіла спочатку викласти їх в Скріншоти Sims 3, але потім передумала і вирішила залишити в цій темці, щоб трохи розбавити робочі будні Кристі.
Нарешті! Цьому робочому дню наступив кінець!
За малюками прийшли батьки, сповістили Крісті, що з дітьми все добре і, в принципі, вони задоволені її роботою. За сьогодняшній день сімка заробила...180 сіммоліонів? Але ж багато... Ну, хоч ведмедик їй окупився))
Нарешті Кристалія поїсть)))
Навіть не попрощалась з татусем. Та що там, навіть не подивилась в його бік, коли сім забирав дитину та прощався. Реально, шкала ситості була оранжева)))
Фото ведмедика на стіні)
І довгоочікувані макарони з сиром)))
Правда, стола в Кристалії поки немає, але вона знайшла вихід з ситуації, щоб не їсти стоячи))
Ситно поївши, Кристалія запросила в гості Кет, все ж таки, другий день першого тижня закінчується, Кет має переїхати в халабудку Кристалії до кінця цієї сім-доби.
Дівчата зустрілись, обговорили сьогодняшній робочий день, Кристалія росповіла про захват від свого першого робочого дня. Шкода тільки, що нікуди запросити присісти, але нічого, буквально ще трішки, і думаю, зможемо заробити на нові меблі.
І... знаючи вредність Кет, заходячи здалеку, та обговорюючи все під ряд, Кристі таки запропонувала Кет переїхати...
І... ура!!! Вона таки погодилась! З першого разу!
Але... Кет принесла з собою в бюджет... трішки більше 1000 сіммоліонів? Ну чому нас так нещастить?))
Я думала, раз вона така заможна, то принесе з собою більше, тисяч 10, а тут 1000)))
А потім згадала, що, коли в трійці сім переїжджає з іншого будинку, в якому залишається ще хтось, то він приносить з собою завсім мало грошей.
Ну, але тут головне, що вона взагалі погодилась переїхати))
Читати далі:
1.4, від 18.03.23
Тяжкі будні няні, діти зі своїм плачем усюди, ні хвильки на себе. Кристі зробила запас заспокійливих рідин для наступного дня? х)
Кет - стилістка від бога. XD Щоб усі незручні клієнти одразу розбігалися!
Чудові краєвиди.
Ух, вони все ж з'їхалися! Вітаю!
Боже ж мій, Кет не впізнати. 😳 А вона завжди старенька була? Бо якщо так, то я цього навіть не помічала. 😅
Який цікавий ведмедик. Механічний. 🤖
Боже, трилер який. 😨 Добре, що все обійшлося.
Кажу ж, не пропаде. 😄
Дякую за серію! Цікаво було подивитись на роботу нянею. 🙂
Bellani, дякую за комент і, що слідкуєш за моїми темками🥰
Ні, на справді Кет не стара, то в неї такий кар'єрний одяг))) Я, коли побачила цей жах, сама в шоці була))) Вона, як баба Яга в тому одязі😄
Стосовно нестабільності, я не впевнена, я більше двох років не грала в сімси і вже не дуже пам'ятаю, але, здається, від нестабільності вони помирають. Тільки не пам'ятаю, в яких випадках, тому вирішила не ризикувати)
Перші два рівні кар'єри - то одні тільки підгузки і пляшечки, але читала в гайдах, що сімам і школярів приводять і вони допомагають останнім робити уроки. То, напевне, на більш вищих рівнях кар'єри.
До речі: як в повідомленнях ставити смайлики з ПК? )))
Бо мені вдається тільки вбудовані в телефоні ставити
Мене ще сиве волосся збило з пантелику і трошки зморшок... 😅
Прикольно, звучить цікаво. 🙂
Натискаєш комбінацію кнопок Win + ; (без плюса) І відкривається віконце зі смайлами Віндоуз. 🙂
О, дякую)) А то, мені їх так не вистачає іноді)))