ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Челлендж "7 п'ятниць на тиждень"

Lisichka-sestrichka
Новачок

7 п'ятниць на тиждень

Правила челленджу можна переглянути тут:
https://thesims.in.ua/articles/chelendzh-7-pyatnyts-na-tyzhden

Bellany
Новачок
22/03/23

Фруктового льоду немає, нате вам рожевого зайця))

Рожевий заяць топ 👍 Я б теж такого з'їла. 😋

О Боже... Як я люблю Сімс 3 і його рандом)))

А що не так? Наче ж схожа на свою маленьку версію. 🤔

Габі! Треба терміново тебе до грумера!

А, господи, побачила нижче. 😳 До грумера терміново!

Чесно, автору стало так сумно на це дивитись((

Дійсно сумно якось. 🙁

А Кет, в результаті Бак вигнав. Натякнув їй, що вона засиділась до пісна і вже пора лягати спати. Типу, тебе ніхто не просив звідси переїжджати.😥

Ой, який же він, фу. 😒

Ми навіть квіточку знайшли)) Страшненьку, брудненьку, як зараз Кристалія. За 600 сіммчиків)

Так вона прикольно виглядає тут, брудненька, серед купи сміття і з квіточкою. 🤭

Lisichka-sestrichka
Новачок
23/03/23

Люблю того рожевого зайця))

Такий крикольний)))

Бак гад, да, але і Кет не подаруночок. За весь тиждень, навіть не подзвонила йому жодного разу)))

Lisichka-sestrichka
Новачок
23/03/23
Bellany написав: Так вона прикольно виглядає тут, брудненька, серед купи сміття і з квіточкою.

😂😂

Lisichka-sestrichka
Новачок
21/03/23

Те, що здобула Кристалія за 1 тиждень челленджу:

вввв

ззз

еее

іііі

ккк

Lisichka-sestrichka
Новачок
24/03/23

Тиждень 2

Переїзд.

2.1

Що ж, настав час Кристалії збирати речі та переїжджати на нове місце.

Грошей за цей тиждень дівчата назбирали не багато, точніше, назбирала Кристі, а Кет просто собі жила і приносила додому 164 сіммоліони в день, з роботи))

То ж, при переїзді, навіть з продажем попереднього будинку, особливо розгулятись не вийшло.

Пусту ділянку землі Кристалія вирішила не купувати, так як на будівництво та ремонт буде витрачено надто багато грошей, які їй ще будуть потрібні.

Купили невеликий будиночок у передмісті Твінбрука...

Майже на болотах.

За те, з меблями))

Тепер, дічтата туди переїжджають.

аааа

Будиночок, насправді, зовсім невеличкий, захований глибоко в нетрях боліт Твінбрука.

Кристі оглянула його ззовні та вирішила, що жити, в принципі можна. От, підзаробить трішки грошенят, зробить там ремонт і буде затишне гніздечко.

вввв

Тільки от Кет, здається, така перспектива зовсім не сподобалась, мало що її розбудили при переїзді, так ще й спати тут, здається, зовсім не буде де.

вввв

Зате, тут є пралка 😁

Старенька, правда, продненька. Цікаво, чи в робочому стані...

вввв

А от з меблями біда. Все таке старезна, місця в будинку катастрофічно мало.

Кристалія вже почала жаліти, що вирішила переїхати в більш тихе місце та продала попередній будинок, який був на багато просторішим.

аааа

А ще, гуляючи по холодному місту, Кристі, здається, застудилась. Бідолашна... В неї піднялась температура та почався доволі сильний кашель...

Ще би, в Твінбруці розпочалась осінь. Як завжди, все почалось з різкого похолодання та дощу. Температура повітря опустилась до 3С, таке було відчуття, що зараз не перші дні ранньої осені після ліка, а майже зима.

вввв

Кет знову розстроїлась і знову плаче((

Цікаво, зе через Бака, чи вона сумує за попереднім будинком...

вввв

Кристалія - класика жанру))

вввв

Коли Кристі прийшла в себе після втрати свідомості, між ними з Кет виникла суперечка. Дівчата сперечались про старечий вік, переїзд і новий будинок.

Напевне, Кристалія обізвала Кет старою шкапою і сказала, що якщо Кет щось не подобається, то вона може підшукати собі нове житло.

аааа

рррр

Єдина, хто щиро радів тому, що тут відбувається це Габі.

Це ж мрія, а не будинок, свіже повітря, велика територія навколо, де можна набігатись досхочу, напевне, десь неподалік живуть диті тварини, а саме головне, можна, скільки хочеш рити ямки, і ніхто за це не буде сваритись)

Зтого щастя, габі так накопалась ямок, що отримала додаткову рисухарактеру - "любить руйнування", що ж, старенькі меблі в будинку - начувайтесь! Габі йде до вас!

вввв

Висказавши все, що думає, Кристалія, з почуттям виконаного обов'язку, спокійнісінько собі пішла спати.

вввв

А Кет таки вирішила, що для неї це вже буде занадто, так що, схопила телефон, подзвонила в агенство нерухомості, щоб придбати приватну власність і переїхати звідси.

аааа

І переїхала... Куди, поки що, не відомо.

вввв

При переїзді всі речі, якими володіла Кет, перейшли до Кристалії. Зокрема, невеличка мильниця-фотоапарат з 500 сіммоліонів та книга, вартістю 1400, здається, сіммоліонів, що ми успішно продали.
На зароблені гроші, Кристалія придбала для Габі корм, миску та буду, щоб бідна собачка, не мерзла і не мокла під дощем.

аааа

Ось так виглядає новий будинок Кристалії.

Трішки технічки з моментами переїзду та ін.

ііі

Будинок на Карті Твінбрука.

Будинок на карті Твінбрука

вввв

вввв

вввв

Момент відселення Кет.

вввв

ззз

Далі буде...

Bellany
Новачок
25/03/23

Будиночок, насправді, зовсім невеличкий, захований глибоко в нетрях боліт Твінбрука.

Я б сказала, разюча зміна району. Але тим і цікавіше. 🙂

Цікаво, зе через Бака, чи вона сумує за попереднім будинком...

Можливо усе разом. 😢

Це ж мрія, а не будинок, свіже повітря, велика територія навколо, де можна набігатись досхочу, напевне, десь неподалік живуть диті тварини, а саме головне, можна, скільки хочеш рити ямки, і ніхто за це не буде сваритись)

Ну хоч хтось радіє змінам. 😄

Lisichka-sestrichka
Новачок
26/03/23
Bellany написав: Я б сказала, разюча зміна району. Але тим і цікавіше. 🙂

Ага, тільки такий був по кишені Кристалії. І ще два майже таких самих, теж на болотах)

До речі, саме в цьому будинку в мене жили сіми з старої династії. два покоління прожили. Правда, будиночок я потім знесла і побудувала великий дім))

Bellany написав: Ну хоч хтось радіє змінам. 😄

Габі там стала справжнім поросям)))

Ходить вічно брудна, вічно з блохами, ще й Кристалію ними заражає і почала гризти меблі. Цей район на неї погано впливає)))

simmer
Новачок
28/03/23

Як мені шкода Кет. Т_Т

Ну, хоч у Габі все добре. х) Песиня точно всім задоволена після переїзду.

Lisichka-sestrichka
Новачок
28/03/23

Ага, мені теж дуже шкода Кет. До речі, вона поселилась зовсім недалеко від Кристалії. Але в нас весь тиждень, практично, не було часу, щоб з нею застрітись))

Габі, на цій ділянці, перетворилась на щасливе порося)) Вона всі меблі вдома погризла))) Жесть)))

Lisichka-sestrichka
Новачок
25/03/23

2.2

Перший ранок осені розпочався з туману та невеликого дощу.

В повітрі все ще відчувався подих літа, надворі було ще досить тепло, але вже відчувалась ностальгія майбутнього похолодання та скорої зими....

вввв

Ну от, ранок, здається, почався з "приємного"...

8 ранку, неділя... і вже хтось дзвонить.

вввв

Судячи по тому, як Кристалія кричить в трубку та розмахує руками, розмова була не з приємних...

іііі

Напевне, дзвонили з роботи і повідомили Кристі щось неприємне...

Дуже неприємне, оскільки її останніми словами були "Ну все, я звільняюсь!"

вввв

І взагалі, Кристалія вирішила повністю змінити своє життя і свій зовнішній вигляд теж.

вввв

Що ж, Кристі залишилась знову одна та без роботи... Хоча, не зовсім одна - тепер в неї є Габі, яку Кристалія дуже любить і завжди доглядає за нею.

вввв

До речі, Кет, як виявилось, переїхала недалеко від Кристалії.

Так що, думаю, що холодними осінніми вечорами дівчата можуть ходити в гості один до одного.

вввв

А ще, ми тепер дізнаємось прогноз погоди на тиждень, щоб бути готовими до дощів та планувати час заздалегідь))

Цього тижня осінь буде доволі теплою, але з дощами.

аааа

Вирішили випробувати пралку.

Кристалія каже, що це просто жах, а не пральна машина. Дешева, не якісна і шумна, а коли починає віджимати, то таке враження, ніби готується політ в космос.

Але, краще так, ніж прати руками, і тут я з Кристі погоджуюсь))

вввв

Ну і, вже традиційно, декілька пейзажів туманних боліт Твінбрука))

іііі

іііі

іііі

Поки Кристалія готувала собі щось поїсти, я відправила Габі прокачувати полювання і, за одно, принести декілька дорогоцінних каменів і металів.

До речі, після того, що Габі принесла на першому рівні навички полювання, я зрозуміла, що коли тут писала, що Габі принесе багато каменів, тому буде полювати 1 раз на тиждень... то я психанула😂

Бо собаня принесла 1 рожевий самоцвіт, купу листя і пакетиків з-під чіпсів за 0 симмоліонів та декілька дешевик металів та каменів. Одним словом, не густо...

іііі

вввв

Поки Кристалія готувала істи та снідала, я "гуляла" по Твінбруку в пошуках перехожих. Сьогодні ж розпочався новий тиждень і Кристі має зустріту, вже точно, ту ж саму другу половинку, з якою захоче прожити разом весь тиждень

Зробила декілька скрінів осінніх пейзажів та зрозуміла, що Кристі мало що живе в глушині, якою взагалі ніхто не ходить, так ще й дощ навулиці і сіми не поспішають гуляти вулицею.

вввв

вввв

Нарешті я навела камеру на місцеву закусочку і зрозуміла, куди поділись всі сімо міста))

Виявилось, біля цього кафе невидимий співак🤯😀 дає міні-концерт і сіми зібрались тут подивитись на виступ.

вввв

Було вирішено терміново бігти туди чимось перекусити...

Поки сіми і звідти не розбіглись))

вввв

Ось, прибули на місце. Слава Сімоводу, сіми ще не розбіглись.

Але от як Кристалія буде вибирати з цього натовпу першого зустрічного - це поки що загадка для мене...

Хм... того, що самий крайній до нас стоїть, чи як...😀

Що ж, ми з Кристі вирішили дійсно, поки перекусити, а там подивимось, як сіми будуть тут ходити далі.

вввв

Але, поки Кристалія випивала в закусочній, гра сама розставила все на свої місця. Я навела камеру на вхідні двері вагончика і звідти вийшов Фенікс пруденс. До речі, за цих  декілька днів (літніх) гра перетворила його на вампіра.

Так-так, це той самий Фенікс Пруденс, який батько крихітки Пенсі, яку татусь приносив до Кристалії, коли вона працювала нянею. І це саме він пару разів дзвонив Кристі та запрошував її на побачення, а сімочка йому відмовляла. Що ж, то певне була доля))) Бо буквально зіштовхнувшись камерою зФеніксом на вході, я вирішила, що якраз він і буде тим супутником життя Кристалії. Він дійсно, з'явився в грі, як перший зустрічний.

вввв

Виявилось, що в Пенсі є ще старший брат, і Фенікс дійсно живе з дітьми один, ні дружини, ні коханої в нього немає.

вввв

Також, коли Кристалія вийшла з закусочної, в неї з'явилось бажання познайомитись з вампіром. За одно його і виконала))

Також, виявилось, що Кристалія Феніксу дуже подобається, як і він Кристі, в принципі.

Ох, невже кристалія розіб'є ще одну сім'ю...

Ай-яй-яй))

вввв

Коли Кристі із захопленням розповідала про собак, виявилось, Фенікс їх не дуже любить, напевне, бо розмова в них не зайшла.

вввв

За те, він природжений кулінар по характеру і з радістю підтримав розмову про кулінарію та технології приготування їжі) Цікаво, можливо він працює ще й в кулінарії...

іііі

Але ні, працює він вчителем в школі. Хм... педагог, значить.

Цікаво, звідки у вчителя гроші на таку розкішну машину, подумала Кристалія, оглядаючи залізного коня Фенікса...

А в мене знову загорілись долари в очах і я розмріялась, що Фенікс принесе Кристалії купу сіммоліонів при переїзді до неї.

Але, в майбутньому на нас з Кристалією буде чекати сюрприз, який саме, дізнаємось в наступній частині)

вввв

Що ж, супутника на цей тиждень ми знайшли, тепер потрібно відправлятись в парк дізнатись, ким цієї осені буде працювати Кристалія))

І я вирішила поєднати приємне з корисним, а за одно і пізнати краще Фенікса. Можливо він зможе переїхати до Кристі прямо сьогодні.

ввв

Але сьогодні в парк ніхто не хотів приходити, майже до темна Кристалія пробула в парку і єдиною її компанією був Фенікс. Я вже почала переживати, що в перший день ми не зможемо дізнатись, куди слід влаштувати Кристалію.

Я побачила, як повз парк пробігав сім, але він виявився папараці, який не реагував на спроби познайомитись з ним і просто пробіг повз, а в Кристі з'явився негативний мудлет, що їй трішки незручно через критикана. Думаю, саме цей папараці і критикував її.

я побачила, як повз парку пробігав сім

Я вже думала, що ок, влаштується Кристалія цього тижня в журналістику, оскільки це сама наближена кар'єра до папараці, але вона ж з ним не спілкувалась, тому я вирішила ще трішки зачекати.

І через сімс-годину десь, через парк проходив ще один сім.

От його ми і зупинили)

Кристалія з сімом познайомилась. Виявилось, він працює в бізнесі.

вввв

Що ж, всі завдання першого дня тижня виконані, Кристі буде бізнес-леді)
Фенікс, здається, теж радий за свою зазнобу)

Має гарний настрій і стриляє в Кристалію сердечками))

А ще, скрізь бігає за Кристі, куди б вона не пішла. Коли вона покидає громацьке місце, їх зустріч не припиняється, Фенікс просто слідує за нею, хоч я і не вибирала дію, йти сюди з компанією)

аааа

Тим часом, ще один пейзажик))

вввв

Решту вечора Кристалія проводила з Феніксом.

Вони гуляли, жартували, пліткували

вввв

І навіть трохи фліртували)

вввв

Пізніше сіми поїхали в Червоний оксамит. Саме улюблене місце моїх сімів і всіх сімів Твінбрука. У всіх сейвах якими я коли небудь грала після виходу сутінок. Там завжди купа народу.

вввв

Я трішки підредагувала лот, і перетворила його на бар, так що, тепер тут можна випити пару коктейлів і потанцювати на барній стійці)))

Але бармен сьогодні так і не прийшов чомусь. За то, всі сіми сьогодні грали в настілький хокей, а дехто навіть розповідав про те, що в шлюбі робити нічого, але побувати там варто))

вввв

А ще, кристалія зустріла в Оксамиті сімку з такою ж зачіскою.

Звісно, вони познайомились і станцювали разом)

Вгадайте, хто тут Кристалія Браво 🤔🤭

вввв

аааа

А той самий папараці стояв на вулиці під стіною і підглядав...

Щось мені здається, що завтра в місцевій жовтій газетці з'явиться цікава статейка... Сподіваюсь, що не про Кристалію, яка водиться з вампірами)))

вввв

Потім вони з Феніксом просто танцювали.

вввв

Кристалія, як завжди, гепнулась від перевтоми, налякавши цим пів бару))

Певне натовп подумав, що вона померла)))))

вввв

вввв

ввв

вввв

А Фенікс налякався точно не за Кристі. І поспішив завершити зуструч та втекти пошвидше.

Типу, я тут ні при чому, я її не кусав, чесно)))

аааа

Прийшовши в себе, Кристалія поїхала влаштовуватись в місцевий бізнес-центр на роботу... єєє... рознощицьою кави))

Вночі там, бачу, також на роботу влаштовують))

вввв

вввв

вввв

Просто нічний осінній центр.

вввв

Тепер можна і додому їхати.

іііі

А вдома Кристалію зачекалась Габі, яка дуже сильно сумувала за господинею.

А ще, від собачки дуже гарно пахло.)))

В цьому домі вона заробила рису характеру "любить руйнування". Постійно копається в землі і остійно брудна. Добре, що від бруду її достатньо тільки вичесати і все))

аааа

аааа

аааа

ппп

аааа

рррр

вввв

Читати далі

2.3 Від 30.03

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту