Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Правила челленджу можна переглянути тут:
https://thesims.in.ua/articles/chelendzh-7-pyatnyts-na-tyzhden
Цікаво, що тільки татусі приходять. Де ж усі матусі поділися? 😄
Волосся в неї вже не виглядає сивим. Але ця зачіска все одно її старить. Хоча можливо скоро це вже як раз буде актуально, раз ти кажеш про 3 дні...
А часовий парадокс де береться? Це якось пов'язано з подорожами у часі? 🤔
І що перевдяглася. 🤭
Ого, яка приємна несподіванка! 😍
Вітаю вас з новим членом родини! 😊 Я тільки "за"! Люблю роздивлятись скріни з кудлатою малечею. 🥰
Боже, які пристрасті! 🧐🍿
Мені теж цікаво, при чому, один з татусів постарів, буквально на другий день гри)) Той, якому сподобалась Кристалія в першій частині)) А до другого я заглядала в сім'ю, так він взагалі, здається, живе один з двома дітьми. Треба буде поцікавитись детальніше))
Ахахах))) Я навіть не зауважила цього😂👍
Кет, в принципі, виглядає доволі старою. Мені навіть шкода трохи, що вона зістариться скоро і відселяти її трішки жаль. Я до неї вже звикла)
Я вже не пам'ятаю точно (так склалось, що в мене гавкнув ноутбук ще в 2020, а новий я змогла купити тільки цього року, бо той ремонту вже не підлягав), не грала більше двох років, але, здається, сім з таким мудлетом може повернутись із майбутнього, там щось пов'язане з впливом на майбутнє, здається.
Дякуємо))
Я всю гру залипала на ту милоту)))
Та не то слово. Там далі ще буде)))
Але вже не пов'язано з Кристі)
1.6
Цей день для Кристалії починається з приємного - Габі росте дуже чистополотною собачкою, тому, дівчатам навіть не доводиться привчати її ходити в туалет за межами будинку. Малеча сама, без жодних команд, зробила всі свої справи на вулиці... Правда, не помішало би, якби вона це робила десь на травичці, а не прямо на ганку))
Але, на жаль, манюня ще не вміє ходити по сходах - надто мала.
За таку самостійність, Габі одразу ж було похвалено, щоб привити собачці любов до чистоти.
Кет продовжувала працювати та приносити додому сіммоліони. Дохід, правда, в неї ну дуууже скромний, трішки більше, ніж 150 сімм за день. Цікаво, за які гроші вона оплачувала той роскішний особняк, в якому жила... Хоча, можливо то особняк Бака, а вона просто в нього жила. Все ж вони зустрічаються.
Поки Кет поверталась з роботи додому, Я встигла зробити декілька скрінів підвечірнього Твінбрука з району, де вона працює.
Тим часом, вКристалій теж закінчився робочий день, прийшов час, коли батьки забирають дітей та платять за день її роботи. Сьогодні вона заробила також 180 сіммоліонів.
Те, що робочий день закінчився, Кристалія тільки думала. Виявилось, один з батьків затримується сьогодні і дуже просив посидіти з Нотцо сьогодні довше. Не за бескоштовно, звісно.
Кет та її улюблене заняття 😁
Як я вже писала раніше, цього року в Твінбруці дуже холодне та дощове літо.
От і почалась нова буря, ветер жахливо свистів, дерева шалено похитувались, а також, лив проливний дощ. Шкода, що звичайні скріни цього не можуть передати, але в мене склалось враження, що це не лінтій вечір, а пізньої осені. Ще б листя було б жовте, і було би ідеально.
Тим часом, за Нотцо прийшли. Батько забрав хлопчика не настільки пізно, як я очікувала. Затримався всього на годину.
І доплатив Кристалії позаурочні.
А ще, Кристалію підвищили до 2 рівня кар'єри.
Вона одразу ж забажала досягти третього рівня, але я розуміла, що попереду в неї три вихідних (п'ятниця, субота, неділя), а в неділю зранку вона переїжджає на нове місце та, по правилах челленджу, звільняється, тому, це бажання ми виконувати не будемо.
Габі сьогодні дуже мало приділяли уваги, вона дуже засумувала та ходила по домі і скулила.
Так що, Кристалія сьогодні буде проводити з нею багато часу, тим більше, що вона хоче подружитись з собачкою, а я намірена це її бажання виконати)
І воно було виконане дуже швидко. Буквально через сім-годину, здається, Кристалія з Габі стали друзями, собачка була щаслива і побігла їсти.
А кристі подзвонив один з татусів - до речі, той, що батько Нотцо, та запросив на побачення.
Я бачу, Кристалія дуже популярна серед зайнятись сімів)) Від побачення вона відмовилась, ще й відчитала дідугана, про ще це він собі думає, в нього син росте, і дружина, напевне, теж буде проти його побачень з Кристі😁 як і сама Кристі, між іншим))
Цей вечір Кристалія вирішила присвятити винахідництву. Вчора вона назбирала багато брухту, якого точно буде достатньо для декількох експериментів.
Але, от біда, закінчився час дії кави і сімочка знову страшенно захотіла спати та в неї впав настрій.
Що ж, так як кавоварки в пожежній частині (де є станок для винахідництва) не виявилось (і як пожежники Твінбрука живуть без кави?), додому їхати і пити каву займе надто багато часу, Кристалія вирішала сходити в магазин та придбати декілька сирих плодів кави.
Їсти їх, звісно, неможливо через жахливий післясмак і неприємний запах з роту, але вони прекрасно бодрять. Так само, як кава.
Будучи в магазині, Кристі, за одно, купила лотирейний білет.
А раптом щось виграє...
Поки Кристалія вибирала, на її думку, виграшний білет, я зробила декілька скрінів нічного Твінбрука))
Вітер, до речі, вщух, дощ помітно зменьшився, але на вулиці було і надалі доволі холодно.
Купивши лотерейний білет, Кристалія повернулась в пожежну частину і до самого ранку експерементувала з з брухтом, намагаючись створити щось оригінальне.
Врешті решт, їй це вдалось.
Кристалія створила таку класну поробку маятника Н'ютона, а ще, отримала перший рівень навички винахідництва.
Вирішивши не зупинятись на досягнутому, Кристалія продовжила експерементувати.
Тим часом дощову холодну ніч замінив неменш дощовий, холодний, безмежно вологий та туманний ранок.
Так сказати, Твінбрук у всій своїй красі.
О Сімовод!😯 Поки я крутила камерою та фотографувала, Кристалію, під час експерименту, добряче гримнуло током...
А я це помітила, коли вона вже додому доїхала...
Слава Богу, хоч не вбило...
Що ж, це був знак, що на сьогодні з експериментами досить...
Раз вона вже приїхала додому, то було прийнято рішення помитись і йти спати. Добре, що сьогодні Кристалія вихідна на роботі, так як настав літній святковий день.
Ох! Душ брудний, тепер ще треба його почистити, Кет же ж зайнята... також спить, а вчора дуже втомилась від ігор з дитячим крокодильчиком))
Але поспати довго Кристалії знову не вдалось))
О Сімовод! Вічна проблема Кристі...
Спати, чи не спати - от в чому питання)))
Короче, сьогодні ж літній святковий день. У всіх сімів вихідний, і Кристалія забажала влаштувати вечірку біля басейну. І не просто вечірку, а круту вечірку.
Так що, поспавши годинки три, Кристі проснулась спеціально, щоб зарезервувати місце для вечірки в міському басейні і запросити гостей.
Резервація столиків, до речі, обійшлась нам в добру копієчку - майже всі збереження дівчат...
І то, ми ще не ставили галочку на приватній вечірці, яка, зазвичай, значно орожча.
Що ж, нарешті настав час, скоро 14.00, а з цим і початок вечірки. Тому, потрібно було приїхати завчасно та приготуватись. Чим вони з Кет і зайнялись.
В честь такого заходу я, навіть, підредагувала трішки міський басейн і додала туди об'єктів, щоб плавати там було не скучно.
Думаю, так буде набагато цікавіше проводити там час.
Не зважаючи на дуже холодний і дощовий ранок, сьогодні в басейні було людно, адже до обіду випогодилось, туман повністю розсіявся і на небі показалось палюче сонце. День був дуже жарким - 32 С, чого сьогодні явно ніхто не очікував таких змін. Такщо, свято сьогодні точно вдасться.
Головне, щоб дощ не пішов.
До речі, до води сьогодні також прийшли і Пенсі з батьком)
Прийшовши на територію басейну, Кристалія, в першу чергу, зробила собі морозиво, після чого розмістилась в холодку за столиком і насолоджувалась прохолодним десертом, поки сходились гості.
Сімів сьогодні прибувало і прибувало і всі поспішали стрибнути в прохолодну воду.
А от і гості зібрались. Гостей було небагато: Бад, сантехнік, який приходив ремонтувати Кристі кран 😂, друг-музикант, якого Кристалія зустріла, коли вперше прийшла в гості до Кет і сімочка-підліток, яку ми вперше зустріли в парку, яка працює нянею.
Музика гриміла на весь басейн, сіми відривались))
Кристалія відривається))
От і бармен прийшла до бару в басейні.
Дуже чимось не задоволена і одягнута явно по погоді)))
Вона, як і всі інші, явно не очікувала, що сьогодні буде спекотно))
Кристалія вирішила скористатись автозагаром, але щось пішло не так і зараг явно не вдався.
Не знаю, правда, чому... Мені подобається відтінок.
А от в Кристі червоний мудлет на 12, здається годин))
За то, Андре, здається, дуже сподобалось. Він все зиркає на неї, а Коли кристі прийшла привітатись та поговорити про жару, він все розповідав, як сьогодні жарко і що потрібно терміново охолодитись.
До речі, Андре Кристалії теж сподобався, так і думала, як би пофліртувати з ним))
Але несподівано, в цю вечірку внесла свою ноту Пенсі...
Завила сиреною, при чому, неодноразово, то їй їсти хочеться, то спати, то підгузок змінити.
І всі одразу вуха закрили і заметушились звинувачувати татуся, який притягнув із собою дитину і зіпсував всю вечірку)) От що означає, вечірка не приватна. Приходить, хто хоче і робить тут, що хоче)))
Але це не зіпсувало таки нам вечірку)
Вчасно прийшов Андре і запропонував вихід із ситуації.
Там, на іншому кінці басейну він бачив тенісний стіл, а ще цікавіше буде, якщо вони з Кристі зіграють в сон-понг. Правила дуже прості, якщо попали м'ячиком в твій стакан - значить ти п'єш.
Кристалії ідея сподобалась і вона з радістю погодилась зіграти раз - другий. Головне, не напитись )))
І, перший раз - Кристі п'є, другий раз... третій...
Бачу, вечірка сьогодні вдасться))
Здається, Андре це все спланував))
Але щасті тривало не довго, вечірка неочікувано закінчилась і гості почали розходитись.
Андре не був виключенням. Подякував за круту вечірку та побіг додому, залишивши Кристалію саму.
Але, здається, вона зовсім не засмутилась. Постоявши хвилину, Кристі побачила водяну доріжку. Покликавши Кет, дівчата до самого темна змагались, хто крутіше на ній проїдеться.
- Я-я-я літа-а-аючий дракон! - прокричала Кет, підлетівши над землею десь на метр і боляче гепнувшись на доріжку, з диким сміхом поїхала до самого її кінця.
І це жінка у зрілому віці... Хм, здається, сьогодні не одна Кристалія грала в сок-понг))
До речі, поки дівчата веселились, об'явили результати вчорашньої лотиреї - Ура, Кристі виграла 100 сіммоліонів.
А Пенсі знову плаче. Хоче їсти дитя😡 Хм... може маленьким діткам вже давно пора додому???
Кристалія теж проголодалась, так що, пора перекусити і піджарити хот-доги.
Поки Кристалія заробляє перший рівень кулінарії, Кет прилипла до перекладини для стрибків.
До речі, стрибає вона дуже ефектно.
Як я і казала, досиділись таки дівчата до самого пізна. Надворі почало холодати, так що вечір вони закінчили в джакузі.
Що ж, вечірка вдалась, але бажання провести чудову вечірку та влаштувати вечір, чомусь не виконались 😔
Додому дівчата поїхали, коли вже було далеко за північ і дія кавових плодів вже закінчилась.
А ще, під час вечірки я захопилась і зовсім забула про нестабільність Кристалії. Вона знову встала не з тої ноги, час червоного мудлету вичерпався і в кінці вечора в неї відбулась рандомна заміна риси характеру зі скульптора на захисниця природи.
Щоб не втратити рису характеру назавжди, Кристалія відправилась в лікарню лікувати нестабільність, при чому, всю дорогу була дуже незадоволена перевикористанням бензину та впливом вихлопних газів на навколишнє середовище
Справу було зроблено, нестабільність вилікувано. І тільки зараз я подумала, а чому було б не залишити нову рису характеру, все ж таки, це так відповідає особистості Кристалії і суті челленджу. Напевне, наступного разу так і зроблю)
Далі буде...
Яка молодець, така маленька, а вже розумна. 😊 Впевнена, що якби могла самостійно злізати по сходах, то робила б свої справи у травичку.
Ахах, улюблений крокодильчик. 😄
Боже, яка неймовірна краса! Зіркове небо дуже гарно виглядає. 😍
Ой, клас, прикольна штучка. 🤩 Вітаю з першим рівнем навички! 🥳
Ооо, знамениті тумани Твінбрука. 😍
А що це поруч з нею, якийсь ефект чи шо? Як вихор. 🤔
Ого, прям багатенько набігло. 🏊♀️
Ахах, ці стрибки погоди спантеличили бідну пані. 😄
І мені нічого так. Ну, може Кристалія собі якось інакше результат уявляла. 🙂
Ага, напоїв панянку, хитрун такий. Явно майстер гри у сонг-понг. 😏
😆
О, знову цей ефект! 🤔
Ой, лишенько. 😦
А дійсно, пасує до челенджа та робить його ще цікавіше. 🙂
Ага, то вам не котяра охамівший, який вважає своїм туалетом все, де не побачили і не дали прочухана)))
До речі, коли Габі виросла, то почала ходити на травичку, як чемна собачка... прямо перед входом в будинок))))
Ага, при чому, що в трійцці, що в четвірці.
Ага, шкода тільки, що не функціональна. Тільки, як декор.
Дякуємо. Попереду ще багато різних винаходів))
Це від дії кавових плодів. Один з їх видів. Кристалія ж в мене вічно на допінгу, бо з тим спанням, ми тільки б те і робили, що спали. Ліжко дешеве, вона на ньому не висипається і швидко стомлюється))
До речі, до бару вона так і не прийшла. Мої сіми так і не змогли попити коктейлів в басейні((
Не то слово)) Треба буде з ним якусь історійку зав'язати))
Пречудовий вихідний! Є що згадати на роки вперед (особливо дитячий плач).
Не віриться, що підбирається новий тиждень, Кристалія змінить роботу. Все у неї буде по новому.
Дитячий плач - це щось)))
Робота переслідує Кристалію навіть у вихідний))
Ага, мені так шкода переїжджати і Кет відпускати. А ще звільняти Кристі з посади няні. В неї саме почало виходити. Але нічого, до Кет ми будемо навідуватись)
1.7
Кристалія з песиком швидко подружились, Габі скрізь ходить за Кристі хвостиком, тому, не дивно, що дуже скоро Кристалія забажала стати з Габі найкращими друзями.
Так що, собачка тепер дуже любима в сім'ї, Кристалія проводить з нею кожну вільну хвилинку, і дуже скоро вони дійсно стали найкращими друзями. А ще, Кристалія забажала завести ще одну собаку.
Але, поки що, з цим бажанням ми вирішили почекати. Для двох собак необхідні умови і багато вільного часу, чим Кристі, поки похизуватись не може.
Знову нестабільність і, знову, дихаємо в пакет))
І готуємо бутерброди з арахісовим маслом на сніданок.
Але про які канапки може йти мова, якщо поруч зупинився фургончик з морозивом.
Кристі морозиво любить, скрізь його готує, де є морозниця, або настирливо бажає морозива, якщо сімовод не дає добро на мороженку.
Так що, в даному випадку, також, Кристі кинула все і побігла до фургончика)
Що у вас є смачненького?
Хочу фруктовий лід.
Фруктового льоду немає, нате вам рожевого зайця))
Підкріпившись морозивом, Кристі знову відправилась в пожежну частину експерементувати, а я задумалась, що пора би вже винахідницький станок купити додому.
Сьогодняшній день Кристалія присвятила винахідництву та експериментам.
Ну і, звісно, без пригод не обійшлось.
Кристалію знову шандарахнуло струмом. Ох... Треба ж обережнішою бути...
Тим часом настав день народження Габі.
І вона з милого цуцика перетворилась в...
...ось це...
О Боже... Як я люблю Сімс 3 і його рандом)))
Габі! Треба терміново тебе до грумера!
Шкода тільки, що Кристі пропустила дорослішання собачки.
Але в неї поважна причина, вона придумує на винахідницькому станку щось нове)
І їй це вдається. + два нових винаходи в колекцію.
Тим часом, Кет вирішила навідатись в гості до коханого Бака.
Сама, без жодних команд прийшла до нього. Я переключилась на дім, не знайшла її там, тому на секунду переключилась на Кет, а вона в Бака)
От, налякала його до напів смерті. Кет в своєму репертуарі))
А я вже і забула про її вредність, так близько вони з Кристі подружились.
Видно, Баку це не сподобалось, як і не сподобалось, напевне, що про нього забули)
Не знаю, що він наговорив Кет, але після розмови Бак пішов з кімнати, а Кет стояла і плакала...
Мені навіть шкода єє стало...
Певно відчуває, що тиждень підходить до кінця і їй скоро прийдеться з'їхати від Кристалії.
Потім вона сиділа і весь вечір дивилась мелодрами про весілля.
Хм... Напевне, вони з Баком розійшлись))
Так і задрімала в ліжку свого коханого... А Бак приліг скраєчку, як чужий.
Чесно, автору стало так сумно на це дивитись((
Тим часом Кристалія відправилась на одне із самих великих звалищ Твінбрука, а автор побачила там велетенські сміттєві баки...
Вибач Кристі, але одними експериментами і роботою няні ситий не будеш, а в баках цих можна знайти багато корисних речей, які потім можна вигідно продати)
Ну, апотім на Кристалію очікували розкопки нескінченних куп брухту впродовж всієї ночі)
А Кет, в результаті Бак вигнав. Натякнув їй, що вона засиділась до пісна і вже пора лягати спати. Типу, тебе ніхто не просив звідси переїжджати.😥
Кет ще довго не могла повірити і прийти в себе. Не наважувась звідти піти.
До пізньої ночі простояла біля дверей, вдаючи, що читає книжку...
Тим часом, в Твінбруці настав ранок і потрохи почало просипатись сонце, розганяючи туманну імглу.
Кристалія знайшла ще один бак на звалищі))
До речі, нам вдалось знайти в цих баках непогані речі: журнальний столик за 300 з копійками сіммоліонів, статую оленя за 500 сіммчиків та машину для випікання печива з передбаченнями за 1500 сімм. Непогано так. Копання в смердючому смітті було того варте)
Ми навіть квіточку знайшли)) Страшненьку, брудненьку, як зараз Кристалія. За 600 сіммчиків)
Після чого Кристалія, нарешті, покинула звалище та направилась в центр - в комісійний магазин, щоб здати поробки, які вона вчора винайшла в пожежці.
Також, завела Габі до грумера. Собачку постригли і вона, нарешті, набула нормального вигляду.
Така була...
Така стала...
І, вже традиційно...😁
Турбує перехожих))
Нарешті вдома.
Тим часом настала субота - останній день першого тижня.
Так як гра в сейвах завжди починається з неділі, переїжджати Кристалія буде також в неділю.
А поки що, нарешті вдома)
Результати творчості Кристалії тепер висять на стіні. Ті, яки вдались, хоча б біль-менш.
То відчуття, коли ти - не виспаний, п'єш каву, біля тебе працює телевізор і грає музика і... виє собака...
Можна було би сказати - дурдом на колесах, якбби в будинку були колеса))
Щоб Габі не було так скучно і щоб вона почала, хоч трошки приносити в сім'ю дохід, Кристі почала вчити собачку полувати. Ще трішки і Габі навчиться шукати дорогоцінні камінчики. І, так як вони приносять неаби який дохід, я вирішила, щоб було по чесному, то переключатись на Габі для полювання буду тільки раз на тиждень. Ну, і Кристалія ще ж може давати комагду, щоб Габі полювала. Тут, звісно, все буде складніше, якщо собичці прийдеться бігти за одним камінчиком на інший кінець міста))
Майже весь день Кристі проспала. А ввечері весь вечір проводила з Габі.
Потім вони довго бігали за паличкою. Точніше, Кристалія кидала, а Габі приносила.
Обоє виглядали щасливими.
А Кет відсвяткувала свій день народження.
Вечірку не влаштовувала, та і тортика не купували.
Так що, Кет постаріла в тихій, спокійній обстановці. Ну, і думаю, для вечірок в неї не було настрою, у зв'язку з останніми подіями.
Звісно, Кристалія подругу підтримала, обійняла, привітала з Днем народження, сказала, щоб та не розстроювалась бо все ще буде супер.
І подарувала для Кет подарунок.
Після чого сповістила подругу, що завтра вони переїжджають.
Тільки потрібно підшукати підходяще житло.
Цим Кристалія і зайнялась, так як вже давно за північ і розпочався восьмий день тижня - день переїзду.
Кінець першого тижня челленджу.
Далі буде...
>>>Кристі кинула все і побігла до фургончика
Буквально. xD Ось вона, справжня любов до морозива!
Як там? Чи від смаків сіма, чи від виду морозива - різні мудлети.
Аха-ха, яка Габі пухкенька! І наче близорука.
Фактично через Кристалію сімейне життя Кет було зруйноване...
Габі після грумера покращило.