Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія)
Ще є інстаграм 👀
гарна відпустка. Така романтика посеред гір та снігів, аж самому захотілось на джерела)
Тааак, було дуже атмосферно, я навіть не змогла повністю передати це на скрінах - оця романтика, тепла водичка, а навкруги тільки сніг, гори, мороз, ялинки, ухххх
Без історій про какулі я не обійдуся, бо треба б ж показати, від чого Міракл з Алексом втекли до гарячих джерел та гір 🤭
Далі буде інцидент з Коулом покадрово 😂 З маленькою Міракл такого не траплялося, тож в шоці був не тільки Алекс, а й я теж.
Взагалі у мене зовсім не було настрою на двох інфантів, я намагалась швидко відіграти цей період і не дуже парилась про виховання та догляд - в основному, давала сімам свободу піклуватися про малих самостійно. Не дивно, що двійнята постійно були брудниими та бешкетливими 😅
Ну і котиками вони теж були, звісно, куди ж без цього 😸
Щаслива малеча. Бруд то весело!
Ахахахах)))) З такою малечою, навіть похід в магазин здасться святом))))
Такі миленькі🥰🥰
Я продовжую захоплюватись Копердейлом і мрію пожити ще в іншому його районі, там, де більше лісу і є парк розваг. Містечко неееееймовірно атмосферне, у різні пори року по-різному 🍁🌧
Десь отут зізнаюся, що насправді під час того снігового відпочинку у Коморебі, Міракл загинула. У них з Алексом в обох була риса характеру "авантюрист" і постійні бажання то покататися то на сноуборді, то на лижах, то лазити по скелях, тому вони й поїхали саме до Коморебі. Навчилися лазити по скелях, але не мали достатнього екіпірування, проте Міракл мала забагато сміливості. І в якийсь момент, на високій скалі, зірвалася.
Це була свідомо влаштована мною смерть, бо Міракл зламалася 😔 Вона підглючувала ще з часів свого студентства, і я постійно списувала це на старий сейв або на СС, лінилася перевіряти детально. Та пізніше виявилось, що справа не в СС і не в сейві, а просто в самій Міракл. Коли вона була частиною активного домогосподарства, будь-який екран завантаження зависав у нескінченному завантаженні. І так відбувалося в кожному збереженні, з СС і без них, з модами і без модів, взагалі неважливо. Можливо, це було якось пов'язано з майлстоунами, бо вони у Міракл повністю зникли. В який момент це трапилось - не знаю. Можливо, колись вони законфліктували з якимось модом.
Коротше, довелося влаштувати в династію чергову трагедію 😢 А на майбутнє я маю план переїхати у новий сейв, з Коулом та Грейс, або з кимось одним з них, або з ними обома, або ще з якимись родичами, щоб жили десь на фоні... подивимось 🙄
Як сумно склалася доля Міракл.
Отакої((( Відпочинок перетворився в трагедію(( Так шкода Міракл. Сумно, що її доля так склалась і ще й двоє маленьких діток залишились без мами😰💔
Пейзажі дуже гарні. Дійсно, атмосферне місце🧡
Після смерті Міракл дітлахи, насправді, майже не жили вдома - Алекс вдарився спочатку в бари, потім в кар'єру (він адвокат, до речі), а малих до себе забрала Аврора 🙌🏻 Останнім часом, коли вже з'явилися двійнята, Аврора з Міракл знову почали гарно спілкуватися, Аврора часто заходила до нас, писала, дзвонила, тож діти її добре знали. До того ж, у самої Аврори дітей поки не було, тож мені здалося дуже логічним, що вона забере собі малюків, поки Алекс приходить до тями. Бо в династійному будинку зібралися одні самі старики, куди їм туди двох інфантів 😅
Але, коли Грейс з Коулом подорослішали до тоддлерів, вони все-таки переїхали до династійного будинку - старикам хотілось проводити з ними більше часу, та й в будинку для малечі явно більше місця та розваг, ніж в маленькій квартирці. Алекс до них майже не приїздив, приїхав тільки на день народження 🙈 А потім я ще й побачила у Ноа з Алексом маленьку червону смужку стосунків... Роблю висновки, що Ноа не задоволений усім, що відбувається: що діти ходять по руках, що з Міракл стався той нещасний випадок в присутності Алекса і т.п.
Ноа ще й став трошки популярним завдяки тому, що пише багато сайтів, плагінів і т.д., а з популярністю прийшли небажані риси - як от неконтрольовані сплески негативних емоцій. Це супер-логічно, враховуючи вже існуючи риси характеру Ноа. Я взагалі здивована, яким чином при всьому цьому він залишається адекватним і має нормальні стосунки з усіма членами родини (Алекса не враховуємо, тут у Ноа є справжні причини для таких стосунків).
Коул став маленьким руйнівником усього, що бачить, і - спойлер - ця пристрасть закріпилася так, що повпливала й на його дитячу стадію 😬 А Грейсі постійно плакала від зруйнованого лялькового будиночку...
І ще трошки про Аврору. Я ось нещодавно писала, що в неї ще немає власних дітей. Так ось, я намагалася повпливати на це шляхом розмов про зміни в родині - то Міракл з нею про це говорила, то Алекс. Аврора завжди погоджувалась і казала щось типу "О, клас, я поговорю про це з Ноксом", але діти в них так і не з'явились. І нарешті, коли я знову грала в династійному будинку, я вчергове поговорила з Авророю - на цей раз за Фореста, і - алілуя! - у Фореста з'явилась можливість побачити бодай якогось рідного онука 🥳 Ну, може не зовсім рідного...
Вони всиновили хлопчика! 😱 До цього, коли я отак через розмову впливала на сімів, вони завжди вагітніли або не вагітніли, а всиновлення я бачу вперше, і це так мило 🥺
Звісно, всиновлених дітей гра завжди жорстоко рандомить, так що, коли ми з Форестом приїхали привітатись з Куртом, він виглядав отак 😵💫
Зелені брови - це, звісно, дуже творче та унікально, але, вибачте, я люблю щось більш спокійне 😅 Зовсім трошки відредагувала Курта, бо мені було ліньки, до того ж він скоро подорослішає до підлітка, і це знову треба буде редагувати... Форест прийняв хлопця прям з першого погляду, вони теревеніли весь вечір. Форест просив щось йому налаштувати в телефоні (дідо, ти працюєш інженером вже років двадцять, в чому твоя проблема? 😅), а Курт, вочевидь, намагався його не образити 😂
І я зараз не жартую, я правда знайшла дію, де було щось типу "спитати про сучасні технології" чи щось таке 😄 Виявилось, що в них ще гарна сумісність, та й взагалі Форест малюка одразу полюбив - схопив сентимент бувально в перші ж секунди ❤️
Насправді, я так сильно тиснула на Аврору заради онуків для Фореста через те, що смужка життя Фореста вже добігла кінця 😔 Тож, ця зустріч з Куртом стала для Фореста першою та останньою. Він обійнявся з донькою перед від'їздом, і вже вдома помер 🥲
Після нього дуже скоро померла і Мелоді 😔 Вона вже дуже сумно доживала свої сімо-дні - бавилась з малюками, вишивала трошки, постійно згадувала померлих близьких...
Тож, з попереднього покоління-з-купою-дітей залишились тільки Ноа та Кіра - обидва в дорослому віці, вже дуже близько до старості.
А надгробок Міракл буде відкривати нову порцію поховань в новій ділянці кладовища, бо поруч з іншими вже не залишилоссь вільного місця 🫣
Все йде до того, що Алекса взагалі викреслять з родини.
Оу, Форесте... Прощавай. Дочекався на онука в останній свій день...
Нещодавно трохи грала в четвірку, і заюзала розмову про розширення сім'ї, після чого моя "жертва" всиновила котика. 👀