ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ Enni

Enni
Новачок

Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія) 

Ще є інстаграм 👀

Lisichka-sestrichka
Новачок
17/09/23

Які приємні карапузові турботи)

Такі щасливі батьки🥰

Всі родичі прибігали у перші ж дні, навіть коли я не звала (спойлер - потім перестали чомусь 😂)

Ахахах)))) Пару разів посиділи з двійнятами і одразу почали з'являтись невідкладні справи😂

Хвалимось яку красу зробили, диви, мам 👑

Який лапульчик🥰 Цікаво, на кого буде схожа.

Зима, дійсно, дуже гарна. Така казка за вікном❄

Enni
Новачок
3/09/23

Дуже я б хотіла щось викласти, але дивлюся на цифру в 200+ скрінів, і щось не дуже хочу це все розгрібати і розповідати немовлячі какашкові історії 😬 Тож, в якості компромісу для самої себе, закину сюди красиві фото малюків, пам'ятайте їх такими 😂😅 А там далі може зроблю якусь перемотку часу до моменту, коли мені захочеться активно показувати актуальні події... 🙄

simmer
Новачок
3/09/23

(❤ ω ❤)

Bellany
Новачок
4/09/23

Йой, які зайченята милі 🥰 Прикольно, що одне волоссячком в мамцю пішло, а інше в тата. 😊

Enni
Новачок
4/09/23

Причому, я сподівалася, що буде навпаки - Коул повинен був бути темноволосим у моїй голові бо у мене краш на темноволосих проблемних хлопчиків 

Lisichka-sestrichka
Новачок
17/09/23

Які милі малюки. Мімімі😍😍😍
Особливо, на останньому скріні. Така милота🧡 І буде сімейне дерево розбавлене білим волоссячком))

Krysfatale
Новачок
19/09/23

Вітаю з поповненням, які ж вони милі бусинки😍

Enni
Новачок
29/09/23

З лісу прямо за нашим будинком у Копердейлі визирають отакі очі ☠️

Я аж злякалася спочатку і знову почала будувати свої теорії про зв'язок Копердейла з длс про вовкулак, а потім зрозуміла, що вже бачила такі очі в грі раніше, тільки не пам'ятаю де саме. Люблю коли розробники додають крипоту 😵‍💫 Чому тільки саме біля мого будинку... 

Enni
Новачок
2/10/23

У заручених пташечок була маленька відпустка у Коморебі 🥰

simmer
Новачок
3/10/23

Чарівний відпочинок~

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал